Prielom je malokedy spolahlivo zamrznuty. Uz som to skusal aj za extremnych teplot v domneni, ze to bude tutovka. Bezky sem tam trhlinu zvladnu - bikom? Neviem. Ale viem, ze to skusali aj na korculiach. Opytaj sa v susednej teme u Spisiakov. Ti to maju doma.
Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
minuly rok sme sa neuspesne pokusili. po pravde, uz brusim hroty a cakam, jak to mrzne tento tyzden. ina druhej strane, ako to nebude ze uplne zamrznute, tak skusat nechcem. zazitok sme mali pekny, hoci sme dali mozno len 4km.
Lesmír v hornej časti ťažko zjazdný (nafúkaný sypký sneh),to isté aj po čtz z Jahodnej v hornej časti smerom do KE, zvyšok celkom v poho. Teplejšie ako včera -/ -8,5st.
Par rokov dozadu tu bola myslienka na prielom hornadu na bajkoch. Myslite, ze je dost premrznute ?
Pýtala som sa teraz tomas.malucky ,ktorý tam často chodí , tak vraj ešte nie je zamrznutý . Viac info vam poskytnu na č. 053 429 7902 - horská služba Čingov
a prepáčte, že som sa votrela
Naposledy upravil tiriel dňa 08.01.2017 - 20:55:37, celkovo upravené 1 krát.
tak nakoniec si to odniesli nielen handry ale aj klucna kost, doslo k jej posunutiu, 3tyzdne bandaz a potom sa uvidi, snad sa to nebude musiet riesit operaciou, takze si davajte pozor a nestracajte koncentraciu
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.