Do zoznamu miest ustretovych k pitnemu rezimu by som pridal Klatovjanku a Jahodnu https://www.zonerama.com/sklL/Album/6165865 Otestovane dnes po marnych pokusoch o nakup (asi boli plienky v akcii)
boris.ko bol si aj v tej jaskyni pod Sokoľom? ja som ju prešiel celú ale zlý pocit som z toho mal ... že nejaké zviera vybehne oproti... inak včera bolo super...poobede 79km Bankov...Alpinka...Nemcova dolka a iné lokality...dnes typický hnusný košický vietor takže som sa iba bol trošku vyjazdiť na cesťáku
Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
Od dnes, 25.4.2020 máte k dispozícii ako darček ku terajšej kríze Hriešny trail aj keď nie v jeho finálnej podobe, ale zato v plnej dĺžke cca 4.2 km. Treba ho jazdiť, aby sa vychytali muchy a nedostatky, ktoré sa budú opravovať počas dokončovacích prác.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.