coco: tych smailov si skopcil z fun-ka? sun chcel som ti dnes volat z bankova ale nedalo sa. na obed nas to chytilo tak sme sa museli schovat. a teraz ked pozriem z okna tak si vravim ze som mohol spat cele doobedie a bikovat ist az teraz. ale veduca zajazdu povedala ze nie ze ide sa bikovat rano, tak som sa obliekol a siel :blomcka:
Objavil som ... chodnik z lajosky. .. Poznate to niekto?
uz som to tu asi spominal - na jesen to bolo zapadane listiim teda to riadne smykalo ( aj sa miestami stracal - nevysliapany)a smerom hore to bolo z casti len na tlacenie - je to teda skor pre pesiich
Na tej shocart mape je to zakreslené dosť skreslene (nie je to výnimka). Nie je to chodník, je to cesta. Vedie od prameňa myslavského potoka spod Lajošky až do N. Klátova. V jednom úseku zvykne byť dosť rozbitá (tlačíš aj dole kopcom), naposledy to tak bolo aj poslednú jeseň. V hornej časti sa dá v jednom bode odbočiť doľava naspäť a spustiť sa dole do doliny tam, kde začína asfalt (končí v N.Klátove).
Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
laco, ked napises, ze v jednom úseku zvykne byť dosť rozbitá cesta a nadovazok, ze tlačíš aj dole kopcom, tak vlada si uz navnadil a tesi sa prave na ten rozbity usek ci ne? a kam to teda v nedelu pojdete?
Tak dnes sme si celkom makli, kto nebol, moze lutovat. Vyslo nam to na 70 kilacov. V prilohe su vsetky mozne vystupy z GPS. A dokonca v Kojsove sme sretli Racha s rodinkou:)
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.