ok sobota teda zajtra 9:00 na loky. inak dnes keď som bol pracovne okruh ke moldava jablonov a späť moldava jasov ke všade okrem kojše bolo jasno jen za jasovom mierne spŕchlo.akurát kojša po celý čas celá v mrakoch takže je celkom možné že hore lialo. 4 chrinik: hej kvôli tomu kamenistému zjazdu ktorý spomínaš som sa pýtal či naľakať alebo nalákať.spomínam si na tú fotku (tuším je v tomto vlákne) ako letíš dole.veď keď sa tam vydriapem uvidím naživo aj keď už z foto to vyzeralo hrozivo. 4 zombi: z kojšova do idč.sedla žltou?pozerám mapu a je to skoro 500 m prevýšenia na pár kilometroch.ta čo už no..
he kurnik hej vzhľadom na moju tohtoročnú kondičku je to jedno aj tak tam zdochnem vezmem turist.mapu nech sa v tom aj vyznám.ale nech nenesiem dve tak asi prvé vydanie tam je to lepšie prekryté (na sever až po jaklovce)
Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
coco napísal:
4 chrinik: hej kvôli tomu kamenistému zjazdu ktorý spomínaš som sa pýtal či naľakať alebo nalákať.spomínam si na tú fotku (tuším je v tomto vlákne) ako letíš dole.veď keď sa tam vydriapem uvidím naživo aj keď už z foto to vyzeralo hrozivo.
ja som to kamenie vtedy zletel iba preto, ze som uz hore neubrzdil
Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
dnes som otocil aspon jahodnu s parapetom. blato je, ale vobec to neni tak spatne. nova predna guma je do blata viac ako vhodna. zajtra okolo jednej chcem ist zase.
Ja som dal Matterhorn dnes, v zjazde trochu mrazilo, ale dalo sa Sa pridam ku vam, ale dufam, ze ma nebudete zdrziavat Kua, strasne vazne temy, tak trochu srandy, ta nee, vyhodnare...
zvyšky hradu v sokoli.dá sa tam dostať bikom?je tam niečo na pozretie?vie to niekto načrtnúť na mape aj s nejakým popisom cesty?prípadne foto?
V pohode sa tam da dostat dolinkou Uhrincu po novej asfaltke, len poslednych 200 metrov treba asi bike zobrat na plece:) Z hradu samotneho tam uz nie je nic, len podla terennych utvarov sa da zistit, ze tam kedysi nieco bolo. A zober si aj baterku, hned pod hradom je mensia jaskynka-stolna...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.