Laco pekne si to dal, minuly tyzden som dal Kojsu prvy krat po rokoch si to pamatam z lyzovacky ako somarsku lucku a ked som tam vybehol zaradil som jednicku len niekde v polke motor zdochol som si to pekne tu "somarsku lucku" odtlacil so 160 pulzom. Pozeral som to len rychlo a nevsimol som si okolo 40s tam na zemi lezi medved hnedy?
Ahojte, dneska som bol na hupikoch a ak niekto stratil bielu logus fľašu cca 1l na spodku celá čierna od košíka tak je položená na kraji chodníka asi cca v strede trasy hupikov.
Koho ťahajúceho prívesný vozík s dieťaťom veselo do kopca som stretol v Perlovej doline? Akurát som mal zapnutú kameru na prilbe.
Ja som to nebol, ale az to bol zeleny dvojka Croozer s obutymi megabalonmi, tak je to hodne akcny tatko (ale este viac mamka !!!), za ktorymi ja veruze tempo nestiham...
Naposledy upravil Axel dňa 19.08.2013 - 11:10:46, celkovo upravené 1 krát.
Ja som to nebol, ale az to bol zeleny dvojka Croozer s obutymi megabalonmi, tak je to hodne akcny tatko (ale este viac mamka !!!), za ktorymi ja veruze tempo nestiham...
Tak tohto nepoznam, hoci z toho rozmazaneho kuska vyzera uz skor ako akcny dedko... A snad ma ten vozik odpruzenie, lebo museli ist nejako aj dole a krokom urcite nesli.
Už zase? Však to otvárali v rámci "Dní mesta Košice". Bolo to aj v oficiálnom programe. Dokonca na Jahodnú vtedy kvôli tomu prišli aj mestskí policajti. Akurát, že okrem nich tam skoro nikto nebol.
Tak tohto nepoznam, hoci z toho rozmazaneho kuska vyzera uz skor ako akcny dedko... A snad ma ten vozik odpruzenie, lebo museli ist nejako aj dole a krokom urcite nesli.
Podla mna trenuje silu do kopca. Ked tam ma par tehal moze tam mat peknu vahu a nohy dostavaju paradne silovo zabrat. Asi to jazdi na zmenu intenzity treningu aby sa stale zlepsoval. Kamosi co boli okolo Slovenska v plnej polnej 10-15kg na bike a ked urobili zo 1000km tak potom sa nenormalne zlepsili do kopeckov. Ked dali zo seba dole zataz doslova lietali )) oproti predtym
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.