Na Silvestra na Lajoške na bicykli! Dnes prvýkrát v živote. A to som už dosť starý pes Nie že by sa mi predtým nechcelo, ale podmienky to doteraz jednoducho neumožňovali (na snehu a ľade nejazdím). Neklamný dôkaz globálneho otepľovania. Prajem teplo v duši a všetko dobré v roku 2014.
Mesto: Košice n/Jazerom Založený: 31.03.2012 Príspevky: 55
Čaute...pripojím sa s prianím...všetkým bike-pozitív veselého Silvestra a PF 2014 a veľa šťastných kilometrov BEZ ÚRAZOV...sezóna 2013 uzatvorená...niekto zajtra na Jahodnu???
To all, vsetkym vela peknych zazitkov na dvoch kolesach. P.S. fakt ste ma nemuseli rozosmutnit tymi svojimi kilometrami Najma lakko ma uvrhol do depresie, na jeho minulorocny najazd mi nestacia moje posledne tri roky. Skusim sa polepsit
všetko dobré v novom roku,žiadne pády a čo najmenej defektov.Pozdravujem mladíka,ktorý bol včera večer o 21.3O na Jahodnej,klobúk dole,no pre nás starších už len povzdych.
Veľa šťastných kilometrov, bez pádov a bez defektov. Od chrbta nech vietor veje, v duši dobrý pocit hreje, že sa radi hýbete a ste radi na svete. PF 2014
Naposledy upravil jaro1 dňa 01.01.2014 - 18:16:31, celkovo upravené 1 krát.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.