ja michalko: neospravedlňuj sa, takto to robí veľa ľudí a jazdí bez problémov, koľkokrát aj na sériovom bicykli je slušná výbava a horšia vidlica, ja mám tiež túto vidlicu a jazdím....
ospravedlnovat sa samozrejme nemusis, ale najprv radenie a potom vidla + tlmic mi pride zvlastne... napis XTR na zadnej stavbe je ceresnicka na torte:)
zaklad biku je vzdy ram a vidla. Ale kazdy sa uci na svojich chybach
zaklad biku je vzdy ten co sedi na biku. na starom biku som neraz riadne potrapil nejedneho "bikera" so super ramom a najsamlepsou vidlicou.
ospravedlnovat sa samozrejme nemusis, ale najprv radenie a potom vidla + tlmic mi pride zvlastne... napis XTR na zadnej stavbe je ceresnicka na torte:)
mne to zvlastne nepride. podla mna je to jedno v akom poradi kupujes komponenty. podstatny je vysledok. a co sa tyka nalepky - ked to tam vyrobca dal tak to tam necham, nevidim v tom nic divne.
zaklad biku je vzdy ram a vidla. Ale kazdy sa uci na svojich chybach
zaklad biku je vzdy ten co sedi na biku. na starom biku som neraz riadne potrapil nejedneho "bikera" so super ramom a najsamlepsou vidlicou.
zalezi aj od kondicky toho co siel na tom biku keby si ty sel na tom biku s najlepsim ramom a vidlou by si videl ako by si kalil bo geometria sa mozno zda byt nepodstatna ale co dokaze spravit to je vec druha
to ja_michalko: predstav si, ze tvoj bike je ako audi TT, ale bez motora (teda s motorom, ale zo skodovky ):arrow: ram a vidla su dolezitejsie...tie dalsie veci to iba dotvaraju
OMG tak hovorite, akokeby tam mal nejaku RST a vzadu tlmic aky je na olpranoch...
nechaj tak. oni ked si kupovali bike, tak tam mali hned tu najlepsiu vidlu, najlepsi tlmic, najlepsi ram, a vsetko naj. a nakoniec prideme nato ze ti co tu najviac mudruju o ramoch a vidlach jazdia na RSTckach a aliviach.
btw. stavim sa o co chcete ze keby bola na tom istom rame nalepka napr PELLS tak by vase prispevky vyzerali uplne inak. lebo stale som nepochopil ako ste prisli nato ze ten ram nieje kvalitny. asi len podla toho ze tam nieje napis nejakej komercnej znacky. a to je smutne
no takRSTcku tam rozhodne nemam ani Alivio a uz viem co to o bicykloch
a ohladne ramu-aj slepy vydi ze je to standardny ram ziaden hydroforming proste klasicke trubky a stavim sa ze ani vaha nieje bohvieco-ta vybava XTRka co tam mas ti cenovo pri standardnych cenach prevysuje cenu ramu a vidlice
proste zobrali xtr a najlacnejsie komponenty od renomovanych znaciek a capli to na najlacnejsi ram aky sa dal pozvarat (ktory mimochodom o hydroformingu nepocul ani z rychlika z tych fotiek)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zaklad ze to ma XTR, na vidlici a tlmici nezalezi:)) Ludia spamtajste sa...
XTR jazdi, bez neho to neni ono
aj na tom sa pracuje. no neda sa vsetko naraz. to vies nie kazdy ma neobmedzeny rozpocet.
mne to takto vyhovuje a som spokojny.
mne to zvlastne nepride. podla mna je to jedno v akom poradi kupujes komponenty. podstatny je vysledok. a co sa tyka nalepky - ked to tam vyrobca dal tak to tam necham, nevidim v tom nic divne.
zalezi aj od kondicky toho co siel na tom biku keby si ty sel na tom biku s najlepsim ramom a vidlou by si videl ako by si kalil bo geometria sa mozno zda byt nepodstatna ale co dokaze spravit to je vec druha
Je to tak.
nechaj tak. oni ked si kupovali bike, tak tam mali hned tu najlepsiu vidlu, najlepsi tlmic, najlepsi ram, a vsetko naj. a nakoniec prideme nato ze ti co tu najviac mudruju o ramoch a vidlach jazdia na RSTckach a aliviach.
btw. stavim sa o co chcete ze keby bola na tom istom rame nalepka napr PELLS tak by vase prispevky vyzerali uplne inak. lebo stale som nepochopil ako ste prisli nato ze ten ram nieje kvalitny. asi len podla toho ze tam nieje napis nejakej komercnej znacky. a to je smutne
a ohladne ramu-aj slepy vydi ze je to standardny ram ziaden hydroforming proste klasicke trubky a stavim sa ze ani vaha nieje bohvieco-ta vybava XTRka co tam mas ti cenovo pri standardnych cenach prevysuje cenu ramu a vidlice
toto je on ale urcite to ma hydroforming
zjavne sa to predava