kimlo: s vodou to fakt bude mat 1-5kg
a mi nehovorte fakt ze sa vam rovnako ovlada 10 a 12kg bike! a ked sme pritom staci zvolit vhodny vak a potenie je minimalne..
vtedy ti pumpa až tak nepomôže to by si s ňou musel fúkať každú chvíľu pravdepodobne nedáš foto z druhej strany ale mohol by si lebo mne sa celkom pozdával
1,6kg na ráme zodpovedá 800-1600g na obvode kolesa...
Za taketo zavadzanie by sa nemusel hanbit ani Jim Carey vo filme Liar Liar...
P. S. Niektori (ako napr. ja) prisli na to, ze na vyjazde sa da flasa aj doplnit, cize zvladnu aj 5 hodin v pohode s jednou sedemdeckou. Ale to tu zopar ludom clovek tazko vysvetli, kedze oni na nieco take este neprisli...
P. S. Niektori (ako napr. ja) prisli na to, ze na vyjazde sa da flasa aj doplnit, cize zvladnu aj 5 hodin v pohode s jednou sedemdeckou. Ale to tu zopar ludom clovek tazko vysvetli, kedze oni na nieco take este neprisli...
Zavádzanie? Nn, proste tak to je. Že ty si jeden z tých, čo veria že 100g ušetrených na kolesách je ako 1kg ušetrený na nerotačných častiach?
P.S.: Pochopiteľne, že sa dá voda do flašky doplniť. Ale o tom debata nebola, asi si trochu stratil niť.
V lete na dlhšie výjazdy, prípadne maratóny, vozím v ráme dve 0,75-ky a nejaký negatívny vplyv som nezaznamenal (samozrejme bike ide určite "ťažšie" ako bez nich, to sa nehádam). No za pitný režim a "samostatnosť" mi to rozhodne stojí.
PS: Navýšenie hmotnosti bude vždy o cca 1kg, nakoľko uprednostňujem zásobu pitia, čiže 1 fľaška plná, 2. dopĺňam. Obe sťahujem na dno až pri vedomí, že som hneď doma (do 30-60min.).
heh bielu moc nemusim, hopsacie biky ma nezaujimaju ale toto sa mi nejak paci
mozno by som skusil zeleny elox na pedaloch a zelene gripy? ale neviem ci by to nedo*ralo..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mi nehovorte fakt ze sa vam rovnako ovlada 10 a 12kg bike! a ked sme pritom staci zvolit vhodny vak a potenie je minimalne..
Máš pravdu, 1600g a pomaly klesá na cca 300g.
Všetko je váha aj samolepka na tlmiči
Zodpovedá, fyzika nepustí.
Nehrotím
edit: sme registrovaný v ten istý deň
Ste obaja registrovany na moje 30. narodeniny!!!
môj brat mal vtedy 19
Ináč aj ja tu dávam svoj (foto z netu-pretože ten moj je vždy ako ten dole, to by ste moc nevideli)
Zavádzanie? Nn, proste tak to je. Že ty si jeden z tých, čo veria že 100g ušetrených na kolesách je ako 1kg ušetrený na nerotačných častiach?
P.S.: Pochopiteľne, že sa dá voda do flašky doplniť. Ale o tom debata nebola, asi si trochu stratil niť.
alebo pracovat....
ja idem to prve.....
PS: Navýšenie hmotnosti bude vždy o cca 1kg, nakoľko uprednostňujem zásobu pitia, čiže 1 fľaška plná, 2. dopĺňam. Obe sťahujem na dno až pri vedomí, že som hneď doma (do 30-60min.).
PS2: Jupí, OT, neodolal som...
neviem akú mašinu máš ale asi nie HT, lebo mňa za košíky a ***** zdrbali podstatne menej
Tu už je konečná verzia, ktorá mi dokonale sedí a už nič na nej nebudem meniť
mozno by som skusil zeleny elox na pedaloch a zelene gripy? ale neviem ci by to nedo*ralo..
ta hadica ma vyznam tak dlha?