Raz som sadol na taky asi trekingovy bicykel a akosi sa hned skrivil ráfik (koleso) a odvtedy mam takú fóbiu z toho
Chcel by som niečo okolo +- 15.000 SK. Chcem na tom chodiť do práce a takisto do prírody okolo jazier a podobne a hlavne chcem taký, aby som sa naň mohol spolahnúť že ked pojdem po polnej ceste aby sa podomnou nerosypal...
Niekto mi radí nerezové špice, niekto dvojitý ráf a ja neviem sám čo teda kúpiť. V bicykloch sa nevyznám a tak by som si nechal od Vás poradiť.
Zároveň sa chcem spýtať či ste niekto "nechudol na bicykli" - diéty ma už nebavia.
Ďakujem
posledný komentár: 23. 3. 2021 o 0:49
ale v tejto relacii kokos fakt neviem.. na taketo biky sa moc kvalitne rafky a vyplet nedava.. tazke to vypada ze kupis bike a k tomu kolesa..
hmmm, len sa mi tak trosku podoba na nejaky taky typ s ktorym uu nas chalani skacu po lavickach a schodoch a mne ide cisto iba o bicykel do terenu a na cestu a podobne, cize nejdem s nim robit ziadne triky
http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... 40-06.html
Urcite je pre teba dost pevny,ma fajn cenu a rafiky su dvojkomorove.Ak nebudes na nom skakat,alebo padat ako to mam vo zvyku ja
Samozrejme adekvatnu velkost ramu.Ja si myslim,ze pre teba L,mozno XL.Ja mam 178 a celkom mi zapasovalo L-ko,ale to je najlepsie vyskusat ako som sa sam presvedcil.
inak som bol v tom obchode a ma tam teda yz2 za 19.990 (ma kutce) - ale je to modelovy rok 2005 a taky je na nete vo vypredajy na 13.990, tak sa mi to zda trochu prehnana cena. alebo ten co stoji na nete 20.990 tam sotji 23.990...
dik moc
čo povieš na toto???
Ďakujem všetkým za typy
povedz mi pls po lopate co to je, dik
kuk sem