podla diskusnych prispevkov a fotogalerie zistujem ze je uz na slovensku viac cannonov ako pred casom, mozno by sa oplatilo dat si o sebe navzajom o sebe vediet a vymenit si skusenosti, zhananie suciastok servis atd...
peter
Nuz, neodvazim sa hodnotit aky to bude mat vplyv na smerovanie znacky. Vsetko zavisi od noveho majitela ake bude mat poziadavky. Ale celkovo sa mi to nepozdava. Zrejme ta znacka uz nebola taka zlata bana, ked ju povodny majitel predal.
Zrejme ta znacka uz nebola taka zlata bana, ked ju povodny majitel predal.
pozor, povodny majitel bola financna skupina, ktora upratuje, kupuje a predava, bez vztahu k produktu... naproti tomu novy majitel je "bajkova firma", takze snad to pomoze
EDIT: no dobre Marecej, tak nie "bajkova firma" ale firma, co uz vlastni zopar znaciek a mohla by mat zaujem o dlhodobe smerovanie a komplexnu strategiu, synergiu - tak som to myslel
pozor, povodny majitel bola financna skupina, ktora upratuje, kupuje a predava, bez vztahu k produktu... naproti tomu novy majitel je "bajkova firma", takze snad to pomoze
EDIT: no dobre Marecej, tak nie "bajkova firma" ale firma, co uz vlastni zopar znaciek a mohla by mat zaujem o dlhodobe smerovanie a komplexnu strategiu, synergiu - tak som to myslel
Tak dobre Dudo. Dam na teba. Ty sa v tych financnych ...onych...vyznas.
Pred ôsmimi rokmi som mal cannondale Jekyll 300 s brzdami coda.Brzdy bez expanznej nádoby vyžadujúce špeciálnu brzdovú kvapalinu.Došlo k zavzdušneniu.Keďže na Slovensku v tom čase nebola značka zastúpená a kvapalinu mi odmietli poslať na dobierku a dokonca to odmietli dodať aj do špecializovanej predajne v mieste môjho bydliska, po predbežnej tel.dohode som bol nútený vycestovať do Prahy do firmy ŠTĚRBA (p.VOKOLEK) dodnes oficiál.zastúpenie cannondale.Ochotne mi prisľúbili odvzdušnenie na počkanie.Asi za hodinu mi vrátili zničené brzdy (strhnutý závit va páčke) a keď som odmietol ponuku kúpiť si u nich ako náhradu škody nové brzdy za nákup,jednoducho ma vyhodili z obchodu.Takže keď Cannondale tak jedine cez ŠŤERBU-vrele odporúčam.Mám rád cannondale ale problémy so servisom a nehoráznymi cenami za náhradné diely (keďže cannon používa mnoho svojich špeciálnych dielov) neprajem nikomu.
som bol nútený vycestovať do Prahy do firmy ŠTĚRBA (p.VOKOLEK)
trosku si to pomotal.
Sterba je Sterba a ma predajne Sterba.
Vokolek je Vokolek a jeho firma Vokolekimport je dovozca kanonov pre Cesko.
takze ak Ti to domrvil Sterba, Vokolek za to nemoze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dorel nie je bikova firma ani naznakom
http://www.dorel.com/
Tak dobre Dudo. Dam na teba. Ty sa v tych financnych ...onych...vyznas.
Premýšľam nad týmto:
http://gb.cannondale.com/bikes/08/ce/model-8FS5D.html
http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=8507
Dobrá výbava za dobrú cenu. Čo na to poviete? Môžem do toho ísť? Nie som extrémistický jazdec, ale chcem niečo "rozumné". Poraďte prosím, či za tú cenu nezoženiem aj niečo kvalitnejšie. Moja priorita je rám.
Díkes
Cannondale s RS Dart ... som ani len netusil ze ta firma vyraba aj low end
trosku si to pomotal.
Sterba je Sterba a ma predajne Sterba.
Vokolek je Vokolek a jeho firma Vokolekimport je dovozca kanonov pre Cesko.
takze ak Ti to domrvil Sterba, Vokolek za to nemoze
Hneď vpravo hore:
Nově - zastoupení americké značky Cannondale pro Slovenskou republiku