Čaute prosím o radu ktorý z týchto dvoch hore uvedených bicyklov by ste si vybrali ? Ja sa neviem rozhodnúť ale CTM má lepšie brzdy. Prikladám aj linky na jednotlivé bicykle. Dik za každú radu a pomoc
Brzdy na ctm su naozaj lepsie, pre mna dokonca o tolko ze akykolvek bajk by som kupil s mt200/400.. tak ich vymenim za aspon m6100. Na druhu stranu kellys ma trochu lepsiu geo 68 vs 69.t st na hlave.
Ako super alternativa je canyon https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-8/2619.html
Na hlave ma dokonca 67.5, ma vyrazne lepsiu vidlu fox a mas v cene teleskopicku sedlovku ktora uz patri urcite aj na ht. Na ukor toho ma lacnejsie kluky- ale to vobec nieje problem, e len tak +100g na vahe. A ma zakladne brzdy.
Za mna canyon a vymenit brzdy. Teda to by platilo keby vsetky mali skladom. Canyon ma dostupnost v lete, tj budes rad mozno na jesen. A tie dalsie maju niekde?
Canyon by som chcel veľmi a presne ten konkretny ktory si poslal len tá dostupnost . Ďalej som ešte pozeral Trek X-Caliber 8 a 9 2022 . CTM aj Kellys sú obidve dostupné v mojej veľkosti
Ja byt tebou nevymyslam. Covid stale fici, momentalne ase v Cine, vojna na Ukrajine nicomu nepomohla, takze vsetko pojde hore, mozno brutalne a hlavne bude aj tento rok nedostatok vsetkeho.
Hrozi ti teda, ze neskor ziaden bicykel nezozenies, a ked ano bude vyrazne drahsi ako je teraz.
Za mna CTM, je pekny a z pohladu jazdenia mu nci extre nechyba (okrem teleskopky).
Navyse ta moze tesit, ze kupou podporis slovenskeho vyrobcu, co je bonus navyse,
za mna asi sa skor ku kls priklanam myslim ze aj ta dostupnost je tam trocha lepsia v kazdom pripade aj rascal je urcite fajn ja zvlast som z zej oblasti a poznam aj osobne chalanov co robia ctm su plateny ale od poctu bikov,,,
Za mňa jednoznačne Kellys. CTM sú pohľadné , na papieri racionálnejšie, ale ak sa človek povozí, má možnosť porovnať... kellys bez čo i najmenšieho zaváhania
Za mňa jednoznačne Kellys. CTM sú pohľadné , na papieri racionálnejšie, ale ak sa človek povozí, má možnosť porovnať... kellys bez čo i najmenšieho zaváhania
plne suhlasim mame doma 2 tieto znacky aj kls aj ctm v rovnakej hladine cenovej a urcite sa lepsie ide na kellys aj ram je tam lepsi,mohutnejsi z ctm sa my to zda odpad
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako super alternativa je canyon https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-8/2619.html
Na hlave ma dokonca 67.5, ma vyrazne lepsiu vidlu fox a mas v cene teleskopicku sedlovku ktora uz patri urcite aj na ht. Na ukor toho ma lacnejsie kluky- ale to vobec nieje problem, e len tak +100g na vahe. A ma zakladne brzdy.
Za mna canyon a vymenit brzdy. Teda to by platilo keby vsetky mali skladom. Canyon ma dostupnost v lete, tj budes rad mozno na jesen. A tie dalsie maju niekde?
Hrozi ti teda, ze neskor ziaden bicykel nezozenies, a ked ano bude vyrazne drahsi ako je teraz.
Za mna CTM, je pekny a z pohladu jazdenia mu nci extre nechyba (okrem teleskopky).
Navyse ta moze tesit, ze kupou podporis slovenskeho vyrobcu, co je bonus navyse,
plne suhlasim mame doma 2 tieto znacky aj kls aj ctm v rovnakej hladine cenovej a urcite sa lepsie ide na kellys aj ram je tam lepsi,mohutnejsi z ctm sa my to zda odpad