Chcel by som poradiť s nejakými súčiastkami na bike.Chcel by som si kúiť bike: Specialized Demo8.Neviem si poriadne vybrať vypletené kolesá na freeride/downhill.Chcel by som niečo poriadné.Na cene nezáleží.Rôzna značka ale poriadna kvalita,pevnosť a čo najľahšie.Predné koleso potrebujem s nábjom 20mm.Ďakujem
Chcel by som poradiť s nejakými súčiastkami na bike.Chcel by som si kúiť bike: Specialized Demo8.Neviem si poriadne vybrať vypletené kolesá na freeride/downhill.Chcel by som niečo poriadné.Na cene nezáleží.Rôzna značka ale poriadna kvalita,pevnosť a čo najľahšie.Predné koleso potrebujem s nábjom 20mm.Ďakujem
na downhill ? a co najlahsie ?
ty si toho este asi vela nenazjazdil ze ano ?
Akurát som si prečítal príspevok, mám pocit že chlapec nie je kompletný Renéééé ... to je ako v tom filme...
a ten jeho vysnívaný ... no neviem za 500 litrov
Tak mi držte palce.Dnes losujú LOTO
Proste nie čistý karbon, ale podľa informácií ktoré mám by mal byť bike z materálu karbon a kevlar bombový.Keď sa spoja tieto dva materiály tak ty je dosť pevné a veľa toho vydrží.Zatiaľ si len tak zostavujem, ale raz sa to možno podarí.Veď viem že tieto veci len tak nezohnám, ale paráda je že by to tie spoločnosti mohli urobiť na zakázu.
Každý má rád niečo iné!
Tak mi držte palce.Dnes losujú LOTO
Proste nie čistý karbon, ale podľa informácií ktoré mám by mal byť bike z materiálu karbon a kevlar bombový.Keď sa spoja tieto dva materiály tak ty je dosť pevné a veľa toho vydrží.Zatiaľ si len tak zostavujem, ale raz sa to možno podarí.Veď viem že tieto veci len tak nezohnám, ale paráda je že by to tie spoločnosti mohli urobiť na zakázu.
Každý má rád niečo iné!
to neznamena, ze bombove budu aj rafiky.. a aj tak, karbon je skor na xc chrtenie, kde nahanas kazdy gram, ale na dh by si mal dat na prve miesto iba tu pevnost, gramy ta pri brzdeni nezachrania..
Ja by som nejazdil taký zjazd.Teraz mám CTM Zephyr a to s ním moc takého jazdiť nemôžem.Ako ja nemám nejaké extra skúsenosti a ja by som len chcel niečo poriadne na také lesné a mestské jazdenie so skokmi a nadupaným bikom.
Mozno by sa dalo nieco taketo. DT SWISS FR 6.1d. 610g.
par ludi ho jazdi a su s nim celkom spokojny, iny vravia ze to je totalne maslo....
co ich vidim nazivo tak te rafky su poprevalovane atd... radsej remerx superjumbo alebo mtx-ko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.koloshop.cz/indexbazar.php?v ... ucastka=22
tu mas double treka
http://www.bikemarket.cz/product.php?IDproduct=538
na downhill ? a co najlahsie ?
ty si toho este asi vela nenazjazdil ze ano ?
potom nam posli fotku biku ked ho vyskladas...nech sa pokochame aj my
boze kam ten svet speje....
a ten jeho vysnívaný ...
Proste nie čistý karbon, ale podľa informácií ktoré mám by mal byť bike z materálu karbon a kevlar bombový.Keď sa spoja tieto dva materiály tak ty je dosť pevné a veľa toho vydrží.Zatiaľ si len tak zostavujem, ale raz sa to možno podarí.Veď viem že tieto veci len tak nezohnám, ale paráda je že by to tie spoločnosti mohli urobiť na zakázu.
Každý má rád niečo iné!
Proste nie čistý karbon, ale podľa informácií ktoré mám by mal byť bike z materiálu karbon a kevlar bombový.Keď sa spoja tieto dva materiály tak ty je dosť pevné a veľa toho vydrží.Zatiaľ si len tak zostavujem, ale raz sa to možno podarí.Veď viem že tieto veci len tak nezohnám, ale paráda je že by to tie spoločnosti mohli urobiť na zakázu.
Každý má rád niečo iné!
to neznamena, ze bombove budu aj rafiky..
sa mi zda ze zucastnovat sa na Slovensku loteriovych hier je pre osoby mladie ako 18 rokov zakazane !!!
par ludi ho jazdi a su s nim celkom spokojny, iny vravia ze to je totalne maslo....
co ich vidim nazivo tak te rafky su poprevalovane atd... radsej remerx superjumbo alebo mtx-ko