vaha 72kg
vyska 186cm
dlzka nohy cca 100cm
teren: (les) kamzik / devinske karpaty /
kolesa: 29pref
spolujazdec ma Specialized camber comp Aluminium
cena do 2300 aj s upgrade-mi
Nenapisal si blizsie, ake jazdenie preferujes. Ak to maju byt maratony, pripadne lesne asfalty a pripadne nejaka zvaznica, tak tie 2 biky nebudu tou najlepsou volbou. Ak ti nejde o casy hore kopcom a nahanie maximalky na asfalte, ale viac sa chces zabavit jazdou (a zjazdami) v technickejsom terene, preletiet nejake singlace a traily, tak tie biky su spravna adresa. Takze zalezi na jazdcovi, ake jazdenie preferuje.
V pripade toho Transition - moderna geometria (polozeny predok, vacsi reach), vidla stavana na tvrdsie jazdenie, rafiky s 25mm vnutornou sirkou, teleskopka s vnutornym vedenim, zavitovy stred a hlavne taky bike tu nie je tuctovka ako Santa Cruz a podobne
Ten Transition je parádny, toto by som si vedel predstaviť jazdiť, farebne dosť vkusne zladený bike- podľa môjho gusta výbava celkom ujde, no nové GXko a lepšie brzdy mu mu sekli viac, no zas cena by bola tiež o dosť vyššie, takže toto je dosť zaujímavá voľba, s možnosťou ďalšieho upgradu, základ je slušný
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dalej by som ani nehladal
pripadne https://www.freeborn.co.uk/devinci-django-29-nx-2017
V pripade toho Transition - moderna geometria (polozeny predok, vacsi reach), vidla stavana na tvrdsie jazdenie, rafiky s 25mm vnutornou sirkou, teleskopka s vnutornym vedenim, zavitovy stred a hlavne taky bike tu nie je tuctovka ako Santa Cruz a podobne
http://www.mbr.co.uk/reviews/29er-full-suspension-bikes/transition-smuggler
https://www.evo.com/mountain/transition-smuggler-4-complete-bike
Devinci je o nieco menej agresivne ladeny geometriou. Oba maju dost priestoru na znizovanie hmotnosti .