gramový full na asfalt do mesta je len pre fajnšmekrov, tzv kajnšmetke
samozrejme som za, aj keď trochu over power, ale lepšie je byť pripravený na všetko
ocakava sa ze mtb bude brazdit lesom najma terenom.
ale su ludia co maju nalestene, znizene g-classe na nizkoprofilovkach, co teren nikdy nevidelo. weird flex but ok..
ale su ludia co maju nalestene, znizene g-classe na nizkoprofilovkach, co teren nikdy nevidelo. weird flex but ok..
Asi budeš prekvapený keď raz zistíš, že niektorí cyklisti brázdia lesy a terény na cestných bikoch zo širšími plášťami ?.
Mňa stále udivuje, koľko zbytočných komentov k jednej fotke. Má nádherného fulla a nevyužíva ho na 100%? Je to len a len JEHO vec a nechápem čo koho do toho. Chcel to? Má to. Hlavne keď mu robí radosť a to je najdôležitejšie.
Odporcovia vsetkeho noveho, vylizte mi p**el Aktualne si sice naramne uzivam (a aj nadalej budem) takmer 20r. Meridu, ale vratit sa k tymto technologiam si uz neviem predstavit. Vsetky tie siroke rafky, tuhe komponenty, pohodlne pruzenie ci geometrie atd atd… Je to neskutocny rozdiel a pokrok, pohodlie, bezpecnost, komfort…
Odporcovia vsetkeho noveho, vylizte mi p**el Aktualne si sice naramne uzivam (a aj nadalej budem) takmer 20r. Meridu, ale vratit sa k tymto technologiam si uz neviem predstavit. Vsetky tie siroke rafky, tuhe komponenty, pohodlne pruzenie ci geometrie atd atd… Je to neskutocny rozdiel a pokrok, pohodlie, bezpecnost, komfort…
aky ma zmysel mat zahnutu sedlovku a potom sedlo na max dopredu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a bez kablikov je to krajsie
akurat 200g navyse
podla plaštov tak na šrtkolet
samozrejme som za, aj keď trochu over power, ale lepšie je byť pripravený na všetko
samozrejme je to overkill, ale paci sa mi to a treba tocit penaze
Pockaj, akoze jazdi? Vsak to nemas len doma na lestenie? 😱
a bez kablikov je to krajsie
akurat 200g navyse
Ahá. Doladenie od Hopp Carbon by to možno trocha zmiernilo a z neznámeho dovodu by sa mi tam hodilo ceramicspeed ramienko 🫠
Prípadne ešte dať dopreč páčku a nahodiť Zirbel ovládanie
ale su ludia co maju nalestene, znizene g-classe na nizkoprofilovkach, co teren nikdy nevidelo.
weird flex but ok..
samozrejme je to overkill, ale paci sa mi to a treba tocit penaze
Fascinuje ma, ked taky mlady clovek hovori o ne-fulloch ako o kostitrasoch.
ale su ludia co maju nalestene, znizene g-classe na nizkoprofilovkach, co teren nikdy nevidelo.
weird flex but ok..
Asi budeš prekvapený keď raz zistíš, že niektorí cyklisti brázdia lesy a terény na cestných bikoch zo širšími plášťami ?.
Na štarte segmentu....😉
aky ma zmysel mat zahnutu sedlovku a potom sedlo na max dopredu?