To je nová META V5? či starší model? Ja som sa normálne na novú V5 pozeral. Písali, že rám bez tlmiča má 3250g. Čo je dobré číslo. Nemáš tento rám odvážený? Sa mi to páčilo, ale už som aj tak zajednal niečo hodne odlišné Ale Meta ma aj tak zaujíma.
Jáj ..Jasné. Mne sa len ten nový zapáčil geometriou a zdvihom. Tie staršie som nesledoval aj keď sú to sympatické bicykle. Len podľa údajov na tomto V5 ten hliník má toľko ako ostatné karbóny vo výbere. 3250 META a 3200 písali pre Highlander II. Nezdalo sa mi to....ale aj tak skončím pri niečom inom.
No som zvedavý čo si si vybral Braňo. Ja som toľko špekuloval, až som si to odložil ešte o rok. Viac krát som už bol kúsok od objednania, ale asi budem drať ešte rok Remedy-čko.
Mega kovadlinu som zohnal s high pivotom Ale nie tú čo sa mi aj tu toľko páčila. Od konkurencie. Ja ani neviem na čo mi to je, jazdím čoraz horšie, menej a TREK má najazdených len 16500 km ešte, len 130mm buď dávam na doraz, alebo tam musím mať 200 PSI čo z neho robí bicyglovú mŕtvolu.
Paci sa mi to ulozenie tlmica, skoda ze take nevidno v xc. Asi to je mozne len vdaka capu navyse, co v xc uz davno zmizlo. Aj ked spesl to ma pri novom e*****, len tam zas obmedzeny zdvih…
Takmer úplne zapustenie máš na Treku Supercaliber. Táto diskutovaná META už na novom modeli V5 toto zapustenie nemá. Čo je aj dobré, lebo s tým zapustením by sa tam podľa mňa niektoré tlmiče nedali použiť. Napríklad nový RS Vivid , keď som videl naživo, tak by mal možno problém. Aj keď nemyslím, že jeho max priemer je väčší ako RS Superdeluxe s Megnegom.
To mi je zname, ale je to uplny atyp. Spesl pouzil aspon konvencny tlmic s vahadlom, ktohovie aky je zas prejav bez sagu, podla recenzii je to cca rovnako tvrde ako Isotrut. Kazdopadne nizkozdvihove, prudkoprisne xc. Prednedavnom som takuto poziciu postrehol aj pri novom trail e-biku od KTM, Macina Scarp SX a rovnako ma to na prvy pohlad zaujalo. Z vizualneho hladiska sa mi to skratka paci
Jazdiť, vytešovať sa u nového baiku, baik je fakt krásy pecka, oproti čo si mal....
Neriešiť....Nešpekulovať.....(jedno viem, baik ti neje malý ako Janovi
Paci sa mi to ulozenie tlmica, skoda ze take nevidno v xc. Asi to je mozne len vdaka capu navyse, co v xc uz davno zmizlo. Aj ked spesl to ma pri novom e*****, len tam zas obmedzeny zdvih…
Vytaj spät Ten Alied trochu registrujem, obcas mi vyskoci na fb. Avsak je to pre mna neznama znacka. No nic to nemeni natom ze to neni to prave, je to defacto cca to iste ako napr. taky Canyon Lux. Ten ma navyse vyhodu schovaneho bowdenu k ovladaniu. Bude to asi tym ciastocne prekrytim do ramu co mi tak pasuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neriešiť....Nešpekulovať.....(jedno viem, baik ti neje malý ako Janovi
Allied OZ