ktorý je lepší z týchto dvoch, /samozrejme modely 2008/ ????? už sa dlho rozhodujem pre nový bajk, zostali mi tieto dva,ostatné som vyradila vylučovacou metódou ..Ktorý je lepší?? pri meride mi napíšte prosím aj ktorý dizajn sa vám viac páči, či tá biela alebo šedá.. lebo kým sa ja rozhodnem, už bude aj výpredaj, xi.. ďakujem za rady.........................
tu meridu mam aj ja ale v diskovej verzii a nestazujem sa, ta biela resp. kremova nieje bohvie co, ta seda je krajsia (vyzera velmi pekne na slnecnom svetle)
..aj mne sa tá šedá viac páči..a neviem, ako sa sem dávajú linky, /xixi, nie kuchynské /....som sa sem zaregistrovala len tuším včera, tak to tu ešte len študujem..a neviem sa tu moc orientovať, ale to sa spraví..
mne sa kellysovske farebne prevedenia vobec nepacia aj z napisom kellys je to celkom dost skarede....zatial co merida je dizajnom na s***** aspon podla mna a na svoj bike som hrdy a keby nemam ten co mam tak mam asi tu bielu 500vku...
Kellysy boli niekedy pekné a každý rok majú škaredší dizajn...Takže sa na to vybodnem. U mňa je tiež Merida na prvom mieste........len ktorá ked ja ich chcem všetky, he
Ten Kellys ja fakt hrozný. Merida je jednoznačne krajšia a má aj lepšiu výbavu (mne sa páči tá biela, ale na živo môže byť pekná aj tá šedá). Ten pells je tiež pekný a výbavu má porovnateľnú s tou Meridou.
tu bielu diskovu verziu som raz videl v predajni ked som isiel pre svoju orandzovu meridu no chcel som im zobrat oba kurnik take pekne biky uz ani inde mat pokope nebudu.... bola to laska ten lapjer je pekny tiez...
To je vyber ako keby si to isla kupovat v Cyklo 1 v TN Kellys ani Merida nie su moje oblubene znacky ale poradim ti aspon to ze skor ako daco kupis sa na tom povoz a hlavne vyber si spravnu velkost ramu.
Ok, samozrejme že ked už mám do niečoho dať peniaze, že mi nestačí len kvalita, musí mi bike padnúť do oka aj dizajnom.U nás na predajni nemajú všetky Meridy,lebo by sa im tam nezmestili, majú niektoré a ostatné sa dajú objednať, do 3 dní by som ho mala.Len to je také nafigu, ked ho nevidím naživo..
A veľkosť rámu mi snád na predajni poradia, mám 165,5 cm. Myslím že pri meride by mi mala byť dobrá 16tka. Lebo 16tka je do výšky 168cm a 18tka je od 165cm vyššie. Aspoň tak to majú na www.merida.sk, čiže vlastne sa zmestím do oboch, je lepšie brať menší či väčší???? Asi si ich musím vyskúšať..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kellys Magnus
tu meridu mam aj ja ale v diskovej verzii a nestazujem sa, ta biela resp. kremova nieje bohvie co, ta seda je krajsia (vyzera velmi pekne na slnecnom svetle)
http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... 78&extra=1
pripadne Tecnic 300 ten som videl aj na zivo a vyzera velmi dobre,
inak suhlasim s chalanmi ten Kelys je maxi grc, to tie stare JOKO boli krajsie.