Najnizsia rada eaglu oproti druhej najvyssej shimano. Ja by som siel do toho shimana. A 400g dole za 300 EUR navyse je celkom v pohode. Akurat ten rozsah prevodov je o nieco nizsi, to musis uz sam vediet ci ti to bude staci alebo nie.
Ja som sa rozhodoval medzi 7.0 a 8.0
7.0 by mi uplne stacil, ale ten najlahsi prevod by mi v mojom okoli kde jazdim absolutne nestacil.
Este som rozmyslal ci nepockam rok na 12 speed XT, ale uz som dalej nechcel cakat.
Ak mas max.limit 3k eur, tak urcite zober 7.0
Ak nebude nalahsi prevod stacit, myslim ze su uz aj kazety 11-50, ale neviem ako to utiahne prehadzovacka.
Viac by som do toho nechcel dat. Dilema je ze mam 191cm (100kg) a je to na hranici L/XL. Sadlo ti to L-ko?
Tie dodacie doby December az Marec su ako za tvrdeho socializmu.
Ja som bral 6.0, cena bola dolezita lebo som mal povodne limit 2tis a riesil som exceed, prevody, bola lepsia dostupnost. NX postupne vymenim za GX a aj vaha pojde dole. Rozdiel vahy setu kolies je tusim 75g co nieje az take likvidacne.
Ja som bral 6.0, cena bola dolezita lebo som mal povodne limit 2tis a riesil som exceed, prevody, bola lepsia dostupnost. NX postupne vymenim za GX a aj vaha pojde dole. Rozdiel vahy setu kolies je tusim 75g co nieje az take likvidacne.
Je v baleni bicykla aj XD orech, ktory je potrebny na GX kazetu?
Ma to NX kazetu ktora je pokial viem robena na klasicky orech, silno pochybujem
ze ti tam Canyon len tak pribali dalsi XD orech len nahodou, keby si chcel upgradnut.
Ja mam Luxa 2016, 188cm a zobral som XL, vymenil som predstavec zo 100mm an 80mm a sedi ako uliaty.
Sice som netestovla ziadneho Luxa v Lku ale Canyon HT v Lku mi prosli velmi kratke, preto som sa rozhodol ist do XL a spravil som dobre.
Ahojte, prosím vás o radu. Mám LUX 6.0, chcem namontovať integrovanú teleskopickú sedlovku. Má niekto skúsenosť s vedením lanka kostrou práve na tomto biku. Predpokladám že lanko pôjde spodnou trubkou a hore k sedlu. Zdá že z vrchnej trubky nieje priechod. Bolo potrebné rozmontovať stredové zloženie? Alebo ak si niekto všimol keď skladal bike kadiaľ vedie lanko. Ďakujem za info.
Ahoj,
Mam ten istý bajk.Ja som vytiahol vidlu lebo som sa nemohol trafiť do otvoru pre vyvod lanka.Ide to spodnou trubkou.Stredove som nerozoberal.Ak vyberes vidlu budeš mať lepšiu manipuláciu a asi to bude aj časovo rýchlejšie.
Nakoniec som si pomohol drotom kde som spravil na konci male očko do ktoreho som prevliekol silon, ktory mal na konci priviazanu kovovu podlozku. Takto som drot prestrcil od hlavy ku stredu tak aby som ho videl od sedlovej trubky. Potom som dole spustil na snurke magnet z tachometra a vytiahol kruzok. Potom som vytiahol drot a silon ostal v rame. Silonom som pretiahol bowden ramom.
Pomôcť sa dá možno aj vysávačom - niečo ťažšie ako závažie (napr.matka)na koniec jemneho ale pevneho spagatu(silonu), a vysavaný vzduch to už dostane kam treba...ťahal som tak elektriku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
7.0 by mi uplne stacil, ale ten najlahsi prevod by mi v mojom okoli kde jazdim absolutne nestacil.
Este som rozmyslal ci nepockam rok na 12 speed XT, ale uz som dalej nechcel cakat.
Ak mas max.limit 3k eur, tak urcite zober 7.0
Ak nebude nalahsi prevod stacit, myslim ze su uz aj kazety 11-50, ale neviem ako to utiahne prehadzovacka.
Tie dodacie doby December az Marec su ako za tvrdeho socializmu.
Je v baleni bicykla aj XD orech, ktory je potrebny na GX kazetu?
ze ti tam Canyon len tak pribali dalsi XD orech len nahodou, keby si chcel upgradnut.
XD orech nebol v baleni, iba prazdny obal od tycinky DELI som tam nasiel, co ma celkom pobavilo.
Ano mam ho doma uz cca 3 tyzdne. Velkost L, mam 183cm, je to tesne, keby mam o 2cm menej tak rozmyslam nad M-kom.
Sice som netestovla ziadneho Luxa v Lku ale Canyon HT v Lku mi prosli velmi kratke, preto som sa rozhodol ist do XL a spravil som dobre.
Mam ten istý bajk.Ja som vytiahol vidlu lebo som sa nemohol trafiť do otvoru pre vyvod lanka.Ide to spodnou trubkou.Stredove som nerozoberal.Ak vyberes vidlu budeš mať lepšiu manipuláciu a asi to bude aj časovo rýchlejšie.