Ahojte,
tiež uvažujem o kúpe canyonu LUX CF SL 7.0 RACE, kde ma zaujala vidla FOX zo 34mm nohami no v zápätí ma uzemnilo radenie shimano 1x11 z rozsahom 11-46.
Otázka je asi táká, že či zobrať LUX 7 a prehodiť tam celí pohon na SRAM?, či ta Fox za to stojí? alebo rovno zobrať LUX 8 z vidlov ROCKSHOX SID RLC kde je radenie SRAM 1x12.
Konkrétne včera som tiež vystihol LUX 7,0 že bol asi hodinku dostupný
Mal som ho v košíku, rozmýšľal som nad tým prevodom XT 11s. Nakoniec som ho neobjednal.
Čo myslite? bude sa dať do budúcna v pohode vymeniť shimano XT, 11s za XT 12s ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiež uvažujem o kúpe canyonu LUX CF SL 7.0 RACE, kde ma zaujala vidla FOX zo 34mm nohami
Otázka je asi táká, že či zobrať LUX 7 a prehodiť tam celí pohon na SRAM?, či ta Fox za to stojí? alebo rovno zobrať LUX 8 z vidlov ROCKSHOX SID RLC kde je radenie SRAM 1x12.
https://www.canyon.com/cs-sk/mtb/lux/lux-cf-sl-7-0-race.html
https://www.canyon.com/cs-sk/mtb/lux/lux-cf-sl-8-0-pro-race.html
Mal som ho v košíku, rozmýšľal som nad tým prevodom XT 11s. Nakoniec som ho neobjednal.
Čo myslite? bude sa dať do budúcna v pohode vymeniť shimano XT, 11s za XT 12s ?