Chcel by som kupit nejaky ten bike, vybral som si zatial Pells Razzer Elite alebo nejaky GT. Ked viete tak poradte. Chcem ho aj na nejake tie amaterske zavody, tak neviem ci tych 30 litrov bude stacit.
posledný komentár: 13. 8. 2019 o 11:29
posledný komentár: 13. 8. 2019 o 11:29
ja radim toto:
GT-A05D5
Názov tovaru: bicykel GT Avalanche 0.5 Disc 05
r á m : GT Triple Triangle Butted 6061 / v i d l i c a : Marzocchi EXR Pro 100mm / k ľ u k y : TruVativ Blaze ISIS / o s k a : TruVativ ISIS / p e d á l e : CrankBros Eggbeater / p r e š m y k : Shimano Deore LX / p r e h a d z o v a č : Sram X.9 / r a d e n i e : Sram X.9 Trigger / k a z e t a : Sram 12-32 / b r z d y : Shimano Deore Hydraulic Disc / r á f k y : WTB Laser Disc / p l á š t e : Tioga Yellow Kirin 2.3 / Blue Dragon 2.1
Pridať do košíka
Množstvo
Bežná cena: 39 999,00 Sk
bikeshop.sk: 31 999,00 Sk
alebo toto:
GT-AEX6
Názov tovaru: bicykel GT Avalanche Expert 06
All Mountain HardTail / r á m : GT TripleTriangle design 6061 / v i d l i c a : RockShox Tora U-Turn / k ľ u k y : TruVativ FiveD Powerspline / p e d á l e : CrankBros Candy / p r e š m y k : Shimano DeoreLX / p r e h a d z o v a č : Sram X.9 / r a d e n i e : Sram X.9 Trigger / b r z d y : Shimano Deore Hydraulic Disc / r á f i k y : WTB Speed DobleWall Disc / p l á š t e : Tioga Yellow Kirin 2.3 / Blue Dragon 2.1
Pridať do košíka
Množstvo
Bežná cena: 39 999,00 Sk
bikeshop.sk: 35 399,00 Sk
zoznam e-shopov najdes<<tu>>
A co hovorite na cesky AMULET ?
Maju tam model 11.4-to je vaha. Myslite ze je to skutocna vaha?
Oplati sa za tu cenu?
GT Avalanche 0.0 Disc 05
r á m : GT Triple Triangle Superlite Butted 7005 Kinesis / v i d l i c a : Rock Shox Duke XC 100mm / k ľ u k y : TruVativ Stylo ISIS / o s k a : TruVativ ISIS / p e d á l e : CrankBros Eggbeater / p r e š m y k : Shimano Deore LX / p r e h a d z o v a č : Shimano Deore XT / r a d e n i e : Shimano Deore LX / k a z e t a : Sram 12-32 / b r z d y : Shimano Deore LX Hydraulic Disc / p l á š t e : Tioga Yellow Kirin 2.3 / Blue Dragon 2.1 / veľkosti : M, L
Bežná cena: 49 999,00 Sk
bikeshop.sk: 38 999,00 Sk
teraz od veci:
ake mate skusenosti z nakupovanim cez bikeshop, lebo raz som si tam nieco objednaval (a bol som registrovany) a nic mi nedoslo
Merida Mattts SP.ED D 05
Kellys Majestic 05
GT Avalanche 0.5 Disc 05
a tieto ceske:
Pells Razzer Elite Disc 06
Amulet 11.4
Ktory mi poradite ??
nepozeral som ten kellys(nenasiel som '05) a amulet(moc by som tej znacke neveril).
ja davam hlas GT Avalanche 0.5 Disc 05
opytaj sa a uvidis...ale ako spravny obchod by to nemal byt problem, vymenit pedale a dat dole nieco z ceny
Chcel by som kupit nejaky ten bike, vybral som si zatial Pells Razzer Elite alebo nejaky GT. Ked viete tak poradte. Chcem ho aj na nejake tie amaterske zavody, tak neviem ci tych 30 litrov bude stacit.