Prosím vás poradte mi s kúpou biku.Chcem street/dirt pripadne downhill/freeride do 550€ podla mna zato ziadny DH ani FR nevijde.Ale velmi prosím aby ste mi poradili aky dobry dirt/street bike sa da kupit do 550€.Rozmyslal som nad CTM raptor 2.0 2012 alebo Mongoose fireball 26 2012.Samozrejme dúfam ze mi pomozete pri vybere a pripadne ak poznate nejaky lepsi bike za te peniaze ze mi poradite.Za vsetky odpovede vopred dakujem
Zdravím.. kamarát jazdi Downhill/Dirt a kupil si Raptor 2.0 a je sním spokojný, z Mongoose fireball 26 2012 nemám bohužial žiadne skúsenosti..
Mimochodom tiež hladám nejaký bike na dirt a lahši downhill
Na foto vyzerajú úplne rovnako (aj 4519 nálepka tam je), tie "ozajstné" 4519 vyzerajú o dosť odlišne http://www.remerx.cz/city-bike-rmx-4519/ Keď pozrieš profil tak by to malo byť hneď jasné ktorá verzia to je.
2KuBoo_SKRaptor 2.0 2012 na DH ?? btw, ľahší downhill , také existuje ?
No hej ospravedlnujem sa zabudol som napísať že je to lahšie DH..
Nemusíš myť hned nepríjemný snažím sa len pomôcť..
Podla mňa je Raptor 2.0 skvelý bike za rozumnú cenu, keby tak popozeral by som sa ešte po nejakom tom GHOSTe
Raptor je fajn bike ale na DH by som to s 2011 a 2012 modelmi neriskoval. A teraz k téme ak naozaj chceš dirt/street bike tak ten raptor vystačí v pohode (samozrejme na bežné "vozenie" žiadne extrémy)
Kto zdiagnostikuje - opraví GOPRO kameru. Problém je v tom, že som ju kúpil odruky od pani ktorá ju vyhrala v súťaži a nie je uvedený predajca. Opravuje to niekto na Slovensku ? Asi nie...
Kúpil som nový PC a nefunguje mi na ňom moje obľúbené goproštúdio...5x som ho preinštaloval aj s quickom a stále keď stlačím konvert štúdio prestane pracovať...Nikto mi nevie poradiť - ani VRGA ... Posledná nevyskúšaná šanca je asi gopro importer ktorý sa pri sťahovaní štúdia nenainštaluje a súbory musím konvertovať priamo z pamäťovky (vždy som to tak robil).Mám Win.10 , skúsil som vrátiť na win.8.1 - nejde ani na jednom os. Starý pc má win.10 a tam mi to išlo. Teraz je v servise pretože svojvoľne vypínal - asi matičná doska. Dúfam že ho opravia a že mi to tam pôjde. Skúšam iné programy - Pinnacle, CyberLink (je súčasťou win.10 ale iba v nízkom rozlíšení) ale to je oničom. Je v nich veľa bordelu ktorý nepotrebujem. Bez goproštúdia som odstavený...Kto poradí čo s tým ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mimochodom tiež hladám nejaký bike na dirt a lahši downhill
2KuBoo_SKRaptor 2.0 2012 na DH ??
Takže pevný a tvrdý XC bike, nie ?
a som spokojný akurát tá vidla dosť málo pruží
ale to bude asi tím že som lachký
chodím s ním aj do lesa a je v pohode.
No hej ospravedlnujem sa
Nemusíš myť hned nepríjemný snažím sa len pomôcť..
Podla mňa je Raptor 2.0 skvelý bike za rozumnú cenu, keby tak popozeral by som sa ešte po nejakom tom GHOSTe
ale to bude asi tím že som lachký
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/249775/predam-horsky-bicykel-merida.html
Radšej vo výpredaji za tri stovky kúpiť v základnej výbave "nový".