Nukeproof scalp, pulse alebo commencal supreme dh ? Skuste poradit ti co mate skusenosti ktory z tychto ramov sa viac oplati, resp co ine by ste navrhli. Mam demo a chcem ho vymenit. Jedna sa len cisto o ramy nie komplet vyskladane masiny. Dik
no oba su jednočapy s prepakovaním na tlmič,takže ked doteraz si jazdil FSR možno ti bude prekážať blokácia pruženia pri brzdení,mne osobne sa to až také tragické nezdalo a až na jednu výnimku som jazdil na jednočapoch,no a čo sa týka tých dvoch rámov vyberal by som podla geometrie a dostupnosti náhradných dielov .Aky maš rozpočet na ram ?
Dik za radu. No ta blokacia vy nebola az taky problum... Co sa tyka financii tie sa odvijaju od toho za kolko strelim demo peniaze nejake nasporene mam cize s tym by problem nemal byt. Ja by som si viacmenej vzal commencal mam aj jednu dobru ponuku... No co sa tyka geometrie neviem ako to porovnat co by mi viac sadlo. A zaujima ma este ako je to s pruzinami . Na deme mam 450tku titan... Pasovalo by to aj na jednocap? Tvrdost myslim. Dik
každý systém odpruženia ma inú charakteristiku chodu ,takže ťažko povedať či struna bude dobra,ale určite by som si ju zatiaľ nechal.Čo sa mňa týka kebyže skladám DH mašinu tak na prvom mieste by bola V10 či novší ,alebo starší model.Mal so ročník 2006 a bol to neskutočný rám,ktorý odpúšťal veľmi ,veľmi veľa chyb
no ja praveze santa velmi nechcem... mozno to pre niekoho je divne ale u mna aj dizaj trochu hraje rolu a santa nejak nieje to moje... zato commencal mi velmi padol do oka... pozeral som aj noveho scotta a ma to celkom zaujimave prepakovanie...
no lebo predávam Scott,Specialized,Ghost,Cannondale,
Mondraker nedoporučujem veľmi rýchlo odchádzajúcu ložiska chalanovi od nás som menil ložiska 3krat za sezónu a sada vyšla 80e inač iným tak 1-2 krát za sezónu ,je to dobrý ,funkčný a ľahký rám.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mondraker nedoporučujem veľmi rýchlo odchádzajúcu ložiska chalanovi od nás som menil ložiska 3krat za sezónu a sada vyšla 80e inač iným tak 1-2 krát za sezónu ,je to dobrý ,funkčný a ľahký rám.