Rozhodujem sa medzi X-Flow 421 a X-Control 810 prípadne ešte Zesty 414. Viete mi niekto poradiť prosím?
Ďakujem.
posledný komentár: 28. 3. 2021 o 13:48
posledný komentár: 10. 11. 2019 o 10:32
posledný komentár: 28. 3. 2021 o 13:48
posledný komentár: 10. 11. 2019 o 10:32
EDIT: Bikeparky vyslovene nejazdím, zatiaľ ma skoky moc neoslovili (alebo skôr nemám gule)
To si kde na to prsiel ze zesty ma vzadu 125mm zdvihu? Zesty ma praveze 140mm zadny zdvih a ak nepojdes do Spicy-ho mladsieho ako 2011 tak takisto vzadu nebudes mat pevnu os. Tak ci tak aj na Zesty-ne vyriesis zadnu stavby 10mm RWS/thru axle systemom.
Domaina má ešte ďaľšiu slabinu a to je tlmenie, síce v dobe Fox Evolution vidlíc to už ani taká strašná nevýhoda nie je.
Každopádne vidlica sa mení ľahšie ako rám.
kasli na U-turn, pokial ta nieco pri spicym bude obmedzovat pri slapani tak je to zadny tlmic, ale aj tam je to dost o kondicke, lebo myslim ze priebeh zadnej stavby je dost v pohode... osobne jazdim na CTD tlmici v pozicii trail iba pevne vyslapy, na all-moutain je vpredu lockout zbytocny podla mna
Ak ale chces len jeden bike tak Zesty je podla mna dobra volba. Tiez to tak mam. 2010 jak uz bolo spominane ma linerany chod ale 2011 uz zmenili dizajn na viac progresivny charakter.
Pri Zesty alebo Spicy rocniky 2012 a 2013 ti staci na zmenu zdvihu dlhsi/kratsi tlmic a shock shuttle a mozes si menit zadny zdvih podla toho jak potrebujes
Nova Fox Talas? To tak mozno na dalsie Vianoce, hladiac na cenu
bratranec_itt Mam v sucasnosti Talas a ta moznost znizenia zdvihu mi velice vyhovuje. Ci sa uz potrebujem cez mesto niekam dopravit alebo potrebujem v strmsom kopci presunut tazisko dopredu.
Až pred troma týždňami som previezol po hrebeni Martinských Holí kamarátov Transition Bottlerocket 2012 - ľahké dartmoor kolesá, tlmič vzduchový Fox RP (High Volume) a vpredu RS Lyrik. Osadený X0, XT, XTR zmeskou. Samozrejme pevné osky. A zamiloval som sa
Šlape bez problémov aj technické úseky, veľkosť sedí a pri zjazde som lietal (na biku) ako nikdy. Tak dúfam, že s ním budem spokojný