zdravim mam prehadzovacku DEORE XT a ide v pohode ale na prevode 2 a 1 skace mam 9kolo neviete poradit na ostatnych ide v pohode len tam na tych dvoch skusal som to nastavit ale nepodarilo sa mi to.
No to je nahoda ale riesim podobny problem a zatial sa mi to nepodarilo k uplnej spokojnosti vyriesit uz mi rovnali aj patku.Jazdil som predtym na tom istom biku LX a nikdy som takyto problem nemal.No kvalita je kvalita LX/XT ?!
mal som podobny problem ale na dvoch najvacsich koleckach, roztrhal som 3x retaz /este ze nevyhadzujem clanky z novych retazi po skracovani /.
Steloval som lanka, dorazy a nic, potom som trochu ohol patku a prestalo to, tak som ju dal narovnat, nech to je presne a zatial to slape.
mal som podobny problem ale na dvoch najvacsich koleckach, roztrhal som 3x retaz /este ze nevyhadzujem clanky z novych retazi po skracovani /.
Steloval som lanka, dorazy a nic, potom som trochu ohol patku a prestalo to, tak som ju dal narovnat, nech to je presne a zatial to slape.
Ja mam podobny problem...skace mi hlavne ale na 3-4-5, tiez som uz 3krat trhol retaz, bike bol aj v servise, kde vymenili bowdeny a ked som potom cely stastny nan sadol, tak som myslel, ze ma porazi - skace stale. Cize u mna pojde s najvacsou pravdepodobnostou o vytahanu kazetu...
Ďuri, keď máš novú reťaz, rovnú pätku a nastavené dorazy, vymeň kazetu a všetko bude o.k. Väčšinou sa to pri servisovaní neprejaví, ale pri záťaži to už skáče
Jasné...myslel som to tak, že pri kúpe novej reťaze s tým väčšina nejde do servisu, ale spája (spojkou, nitom) to sama...aj pri rýchlospojke musíš novú reťaz nitovačkou najprv skrátiť...
Ďuri, keď máš novú reťaz, rovnú pätku a nastavené dorazy, vymeň kazetu a všetko bude o.k. Väčšinou sa to pri servisovaní neprejaví, ale pri záťaži to už skáče
Vdaka
Ucinim tak, hned ako pridem domov Mozno budem mat stastie a budu pred Vianocami este priatelne teploty
A skkontroloval si si kladky ci nie su opotrrbovane?
Tiez som mal podobny problem, pomenil som vsetko a nakoniec stacilo vymenit jedno koliesko v shaltri
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam podobny problem...skace mi hlavne ale na 3-4-5, tiez som uz 3krat trhol retaz, bike bol aj v servise, kde vymenili bowdeny a ked som potom cely stastny nan sadol, tak som myslel, ze ma porazi - skace stale. Cize u mna pojde s najvacsou pravdepodobnostou o vytahanu kazetu...
Slovicko " nitovat " som vypustil z repertoara uz davno. Od vtedy nepoznam roztrhnutu retaz
Vdaka
Ucinim tak, hned ako pridem domov
Tiez som mal podobny problem, pomenil som vsetko a nakoniec stacilo vymenit jedno koliesko v shaltri
Sent from my HTC Desire using Tapatalk