caute bajkeris poradte mi prosim aky ram by som si mal vybrat na zaciatok dhcka mam na vyber medzi raptorom a lf cocainom a neviem sa rozhodnut budem rad ked mi poradite
drasho- áno, to máš určite pravdu, ale neverim že po dôkladnej prehliadke by som ako-tak nemohol povedať, že s ním bolo zaobchádzané "s úctou"
dúfam že mi výjde môj plán a v lete, alebo po lete presedlám na fullo Intense
Hmm, tak v tomto si niesom celkom istý, ale ja meriam 175, mám 15" raptorisa, a som v celku spokojný, ešte sa mi nestalo aby som do niečoho zakopol pri pedálovaní, ale skokoch
áha, takže ľudia, ako napríklad ja, ktorých mesačný príjem je 80 € za brigádnickú činnosť, si majú "sysliť" peniaze na bicykel 4 roky ? Tak akože sorry, ale väčšiu blbosť som nepočul. Áno priznám si že Raptor nieje primárne určený na DH, ale PREDSA LEN niekto na niečom musi začinať, a naučiť sa ako to chodí, a nie hneď sa naj*bať na fullo za 4 000 €.
EDIT: a je lepšie si kúpiť napríklad Raptora, a ak si naňom chceš niečo vylepšovať zistiť ako to chodí, čo s čím súvisí, podľa čoho sa vyberá a nie kúpiť ako j*bo fullo a HA-HA-HA idem jazdiť a som debil
Napr Devilwork necromancer, darkside war, banskee morphine atd. je ich vela. a ak mas na mysli vidlu 1,5' tak ta sa ti do cocaina nevojde. iny priemer uz je len 1,1/8' a ten sa vojde
tak ale to už je potom aj iná cena nie ??? čo kukam tie necromancery a ja som začiatočník. Myslím si že na prvý bike to je celkom dobré mať cocaina nie ???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dúfam že mi výjde môj plán a v lete, alebo po lete presedlám na fullo Intense
EDIT: a je lepšie si kúpiť napríklad Raptora, a ak si naňom chceš niečo vylepšovať zistiť ako to chodí, čo s čím súvisí, podľa čoho sa vyberá a nie kúpiť ako j*bo fullo a HA-HA-HA idem jazdiť a som debil
a ešte jedna skúste mi poradiť dajaký cocain 16" čierny kľudne aj z bazáru ale nový neviem nikde nájsť ani nejaký iný