Máte, prosím Vás niekto s týmto bikom skúsenosti?
Čo sa týka komponentov, za tú cenu je to ok?
Prípadne aký iný HT-Bike podobného typu v podobnej cenovej relácii by ste odporučili? Cena môže byť aj vyššia
Bike by slúžil na bežne jazdenia:
hrádza, šotolina, cyklostezky, semtam poľná cesta - žiadny extrém tj. bežné výjazdy do 100km - do práce po cyklostezke (kombinácia asfaltu/šotoliny). Žiadne náročne zjazdy a pod. Max. po nejakom chodníku po utlačenej hline.
Okolie je hornaté - typické oravské
Ďakujem za odpovede.
posledný komentár: 31. 10. 2023 o 6:46
posledný komentár: 6. 11. 2017 o 22:31
Takže mám si ho škrtnúť?
Úplne iná pesnička... Za tie peniaze 💸
Design tiež pekný 👍
A čo sa týka komponentov, je tam veľký rozdiel oproti tomu Scott-u?
V čom konkrétne je ten CUBE lepší ?
No k tej praxi. Brzdy MT200 na Scotte by zažili jeden infarkt a mŕtvicu pri takom zjazde z Chaty pod Chlebom.
Pri vyslape v technickom teréne alebo na trailoch kde raz slapes hore na najlahsom prevode a zrázu potrebuješ ťažší prevod lebo nasleduje zjazd ocenis radenie XT, pretože umožňuje podradiť alebo zaradiť o 3 prevody naraz. Tiež samotná prehadzovacka radí krásne, hladko aj pri nízkej kadenci. Čo je veľký benefit ak máš dlhý vyšlap a potrebuješ postupne radiť ľahšie prevody. Alebo natrafis na väčší koreň alebo kameň a v momente potrebuješ ľahký prevod aby si ho prekonal.
Za SID vidlicu ti poďakujú ruky, určite zehli nerovností lepšie ako vidlica Judy, ktorá patrí k chvostu ponuky RS
Kolesa od Newman aj ďalšie komponenty od tohto prémiového nemeckého výrobcu len podpisujú kvalitnejšiu výbavu na CUBE
https://www.bike-discount.de/en/cube-reaction-c-62-pro-electricorange-n-spice
Podľa mňa za tú cenu skvelá výbava.
Ak sa môžem spýtať ešte na veľkosť biku, akú by ste odporučili pri tom CUBE napr.? Výška: 192cm, Rozkrok: 84cm. XL by bol OK?
Ak sa môžem spýtať ešte na veľkosť biku, akú by ste odporučili pri tom CUBE napr.? Výška: 192cm, Rozkrok: 84cm. XL by bol OK?
Myslím že si spomínal že si z Oravy.. chod domDk do Pisosportu. Je to predajca Cube a zjednaj cenu. Ja som zjednal. Dal mi cenu o 100 viac ako by ma stal z bikediscount. Tak som kúpil od nich
Áno, poznám ten obchod z počutia. Je síce vzdialený asi 50km, ale to by nevadilo.
Som nevedel, že predavajú aj CUBE
Vďaka za info., skúsim si tam naplánovať nejaký výletík.
0