Big hit
Tlumič Manitou Swinger4,zadní kolo 24", vidlice Jakos 195mm (olej-pružina), bzdy Hayes Hydraulic 9, kliky Truvativ Hussefelt. bez papierov predpokladam
Cena: €850
http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=bazar&kat2=0&slovo=big+hit&kat=all&B1=N%E1jdi%21
mal by to byt druhy inzerat....
obr: i43.tinypic.com
dik za rady
Enduro
http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=bazar&kat=all&slovo=specialized%20enduro%20&od=0&order=time+desc hned prvy inzerat
cena 1200eur
obr: i41.tinypic.com
tato fotka od Dijcka vystihuje moj styl jazdy
i40.tinypic.com
posledný komentár: 3. 12. 2014 o 8:51
enduro je aj na slapanie, na tom bighite to je blbost davat vacsie dialky
ja ram z bazaru mam a nedostal som k nemu ziadnu zaruku, a nejak to neriesim, keby mi praskol a nedalo sa to zvarit aspon by bol dovod kupit novy
Uz v nazve to ma ma Enduro, tak ci by sa hodil ako pises "aj pripadne na nejaky FR?" zalezi asi od toho kto ma kde hranice medzi endurom a FR...
P.S. CO je vlastne "lahky DH?"
A o tomto "novom" Sp.Endure je dost popisane,skus pouzit hladanie.
Osobne som na nom nejazdil,ale jazdil som z chlapikom co na nom (karbonovom rame) daval vsetko mozne na dost ostrom fr/dh traili a velmi si ho chvalil.Podla mna vydrzi toho dost,co sa tyka chodu zadnej stavby/vidlici nemozem povedat nic z vlastnej skusenosti,no dost sa o tom pise ze to nieje prave ideal.
co sa tyka papierov, bez znalosti povodu by som urcite nic nekupoval
po slovensky: na nete sa niekde písalo, že....
ak niekto nema osobnú skusenosť, nech si svoje "odborne vyčítané posudky" nechá pre seba,
hlavne 100 % netoví odborníci, ktorí niektorý komponent, alebo bajk v živote na živo ani neuvidia,
ale dokážu ho samozrejme a jednoznačne "odborne" zakopať pod čiernu zem...
ak maš zaujem o: Spešlik... zájdi k svojmu najbližšiemu predajcovy značky v okolí , určite má test bajky, (obetuj pár piv) požičaj so ho, pojazdi, rozhodni sa
a hlavne nečitaj ...ujoviny... netmajstrov
ps: mám bajk inej značky
po slovensky: na nete sa niekde písalo, že....
ak niekto nema osobnú skusenosť, nech si svoje "odborne vyčítané posudky" nechá pre seba,
hlavne 100 % netoví odborníci, ktorí niektorý komponent, alebo bajk v živote na živo ani neuvidia,
ale dokážu ho samozrejme a jednoznačne "odborne" zakopať pod čiernu zem...
ak maš zaujem o: Spešlik... zájdi k svojmu najbližšiemu predajcovy značky v okolí , určite má test bajky, (obetuj pár piv) požičaj so ho, pojazdi, rozhodni sa
a hlavne nečitaj ...ujoviny... netmajstrov
ps: mám bajk inej značky
jazdil som len za ním, pred ním, alebo vedľa neho a to ja na radenie sakra málo
ale skús buď:
možnost 1.
alebo otázku do fora typu má tu niekto Sp Enduro ?? a poradí mi ??
(ale predokladám, že veľa ich tu asi nebude)
ja to nebudem, kedy si chcel niečo o SCOTT-e tam by som mohol
ale radšej jazdím ako teoretizujem
ale zajdi k najbližšiemu predajcovy a požičaj si ho a pojazdi....
to nie je žiaden problém...
Ja som takto skúšal, a už len lietať po svete so 70 papiermi cash nie je príjemný pocit.
ale na "šalenom" východe, kde ešte asi žiju normalnejší ľudia
tak by si zistil, že nemusiš chodit pre TEST bajk s trezorom pod pazuchou,
a dá sa to dohodnúť celkom normálne a aj celkom lacno ... cca 15 €
a tie si človek nájde, ked chce vysolit za bajk 1200
predajcu, ktorý by chcel po mne za testbajk, plnu výšku zálohy,
by som asi pekne kopol niekoľko cm od riti
http://www.kaktusbike.sk/index.php/test-bike