jaj no nevadi ale aj tak nepodporujem kupovanie cez net a zo zahranicia skodime tym sami sebe !!!
máš aj nemáš pravdu.
ked ideš kupovať prvý bike, tak zákonite pôjdeš do kamenného obchodu, kde ti predajca vie poradiť a vyberie ti to na čom sa budeš cítiť dobre. Hned máš k dispozícii aj servis a doplnky. Na to aby si chodil po forach a nete nemáš skúsenosti ....
ked už zo svojho biku vyrastieš (technicky), tak sa zase pôjdeš poradiť do obchodu a budeš vyberať tam, kde sa k tebe správajú dobre a cítiš sa príjemne.
dalšia varianta bude tá (pri x-tom biku), že spoznáš kúzlo netu a začneš si komponenty prípadne celý bike kupovať priamo. Týmto spôsobom sa dá ušetriť nemalá suma penazí, tak prečo to neurobiť?
Ked som v mojom oblúbenom obchode spomenul, že idem kupovať bike cez net, tak sme to začali rozoberať podrobnejšie a v podstate mi nedokázali ponúknuť v tej výbave ani približnú cenu, takže uznali "porážku" so vztýčenou hlavou. Napriek tomu, že sa dobre poznáme, pár bikov som od nich pobral (pre druhých) tak sa mi neotočili chrbtom, ale riešili sme problémy brzd a nábojov, ktoré budu na tom biku osadené a viem že tam môžem prísť kedykolvek na servis, alebo pre radu. Tomu sa povie profesionálny prístup.
Radšej by som kúpil tu a v prípade záruky netreba zdlhavé reklamácie.
Obavu o zánik týchto obchodov nemám, nakolko väčšína ludí pôjde do toho obchodu (moj osobný predpoklad je min 80%) a pokial tam budú ochotný predajci s vedomosťami, budú vedieť poradiť, tak zákazník nemá najmenší dôvod chodiť inde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ta ruzova to je des a tych 500 kablikov na rajdoch este vacsi a ten 100 gramovy zamok sedla a presmyk xtr k saltru sram
ARGH..
máš aj nemáš pravdu.
ked ideš kupovať prvý bike, tak zákonite pôjdeš do kamenného obchodu, kde ti predajca vie poradiť a vyberie ti to na čom sa budeš cítiť dobre. Hned máš k dispozícii aj servis a doplnky. Na to aby si chodil po forach a nete nemáš skúsenosti ....
ked už zo svojho biku vyrastieš (technicky), tak sa zase pôjdeš poradiť do obchodu a budeš vyberať tam, kde sa k tebe správajú dobre a cítiš sa príjemne.
dalšia varianta bude tá (pri x-tom biku), že spoznáš kúzlo netu a začneš si komponenty prípadne celý bike kupovať priamo. Týmto spôsobom sa dá ušetriť nemalá suma penazí, tak prečo to neurobiť?
Ked som v mojom oblúbenom obchode spomenul, že idem kupovať bike cez net, tak sme to začali rozoberať podrobnejšie a v podstate mi nedokázali ponúknuť v tej výbave ani približnú cenu, takže uznali "porážku" so vztýčenou hlavou. Napriek tomu, že sa dobre poznáme, pár bikov som od nich pobral (pre druhých) tak sa mi neotočili chrbtom, ale riešili sme problémy brzd a nábojov, ktoré budu na tom biku osadené a viem že tam môžem prísť kedykolvek na servis, alebo pre radu. Tomu sa povie profesionálny prístup.
Radšej by som kúpil tu a v prípade záruky netreba zdlhavé reklamácie.
Obavu o zánik týchto obchodov nemám, nakolko väčšína ludí pôjde do toho obchodu (moj osobný predpoklad je min 80%) a pokial tam budú ochotný predajci s vedomosťami, budú vedieť poradiť, tak zákazník nemá najmenší dôvod chodiť inde.
nadhera
na tomto by sa vozili este moje pravnucata
a teraz
nieco ine ale aj tak v pohodke
ble ble
to co je za vyplod?
http://scottusa.com/gb_en/product/189/697/gambler_fr_10
http://scottusa.com/gb_en/category/188/dirt
trochu som googlil
tak nabuduce menej googli a vacej mysli