Wladixvobec si ma nepochopil AdMichpls. odpoved na moju otazku, myslenu normalne, ziadne postranne umysly ako poniektori mi (ak mozes) posli do SS. DIk
Btw, z toho co napisal AdmIch som si odniesol zaujimave informacie, na rozdiel od inych zbytocnych prispevkov, ktore boli pisane, len preto aby boli. Komentovat to nebudem
zaujimavejsie akoze v com? ze je v temach bordel?
pokial sa nieco rozobera na piatich stranach, to si uz zasluzi zalozit vlastnu temu, nemyslis? admini trochu zaspali na vavrinoch asi, stava sa...
ja proti tomu nic nemam a vobec netvrdim, ze to nie je zaujimave citanie, ale potom nech sa zrusia vsetky temy a vytvori sa len jedna z nazvom "OT - piate cez deviate"
ten OT bol nebol zbytocny, zbytocny bol ten suboj a dokazovanie kto ma/nema pravdu, kto co a ako pochopil....... a tiez zdielam nazor lto ze tam padlo kopec zaujimavych informacii.... AdMich dobre si zrobil novu temu a mohlo by sa to tam presunut.....
PS: myslim ze mozeme byt radi ked mame na fore odbornika ktoreho karbon zivy
nová doba, keď LTO kritizuje príspevky "napísané len aby boli"
Ja som to uz niekedy pisal .. toto forum, az na par drobnych vynimiek je len splet offto*****v a zbytocnych prispevkov. Je to socialna siet, tak podla toho to musis brat. Jedna vec je, ked sa zbytocne vypisuju prispevky v diskusiach, ktore aj tak nic neriesia, neprinasaju ziadnu informaciu, pretoze je to len krcmova diskusia...tam ma za to mozes kludne skritizovat .. ale takych je tu vela - zodral by si si klavesnicu
Druha, ked niekto, kto je aj znaly veci, prispeje s relevantnymi informaciami (za relevantnu informaciu nepovazujem prispevok, ktory ma za ciel ukazat nakup nejakej zbytocnosti za strasne peniaze) a druha strana zbytocnymi prispevkami len dodrbava. Netvrdim, ze sa mi to nestalo, ale to neznamena, ze sa neozvem. Tebe sa mozno zda, ze je nova doba, ale nie je. Len sa to stava malokedy, dovod som uviedol na zaciatku prispevku.
keďže to nazývaš nezmyslom, nebudem sa s tebou o tom ani baviť, Prosím pozri si video v odkaze, z výroby TREK.
Kľudne si to posuň na 4:42 a pozeraj nasledujúcu minútu až minútu a pol. Trek carbon bicycles - the manufacturingOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
A ešte jedna vec....keďže sa rád naučím nové veci. A aby si nepovedal, že ti krivdím, dajú sa robiť rámy aj spôsobom, že sa obaluje polystirénové jadro prepregom. Pri RTM sa používajú zošívané rukávy, čo eliminuje akýkoľvek preklad tkaniny- obalovanie prepregom viď na videu od Mondraker Summum Carbon Manufacturing ProcessOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Týmto by som tento šialený offtopic rád ukončil, pretože ako som písal, kto pochopiť nechce, nepochopí.
AdMich vies mi prosim ta vysvetlit, kedy a kde sa stratil v tom druhom videu ten polystyren, ktory sa obaloval karbonovym vlaknom? Nejako som to nepostrehol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pre menej zainteresovanich: "marecej vs AdMich"
AdMichpls. odpoved na moju otazku, myslenu normalne, ziadne postranne umysly ako poniektori mi (ak mozes) posli do SS. DIk
Btw, z toho co napisal AdmIch som si odniesol zaujimave informacie, na rozdiel od inych zbytocnych prispevkov, ktore boli pisane, len preto aby boli. Komentovat to nebudem
pokial sa nieco rozobera na piatich stranach, to si uz zasluzi zalozit vlastnu temu, nemyslis? admini trochu zaspali na vavrinoch asi, stava sa...
ja proti tomu nic nemam a vobec netvrdim, ze to nie je zaujimave citanie, ale potom nech sa zrusia vsetky temy a vytvori sa len jedna z nazvom "OT - piate cez deviate"
billy - OT nie je vzdy len bordel, a zda sa ze v tomto pripade to nevadilo ani jezusovi. Netreba aby neustale zasahoval do chodu fora.
PS: myslim ze mozeme byt radi ked mame na fore odbornika ktoreho karbon zivy
Ja som to uz niekedy pisal .. toto forum, az na par drobnych vynimiek je len splet offto*****v a zbytocnych prispevkov. Je to socialna siet, tak podla toho to musis brat. Jedna vec je, ked sa zbytocne vypisuju prispevky v diskusiach, ktore aj tak nic neriesia, neprinasaju ziadnu informaciu, pretoze je to len krcmova diskusia...tam ma za to mozes kludne skritizovat .. ale takych je tu vela - zodral by si si klavesnicu
Druha, ked niekto, kto je aj znaly veci, prispeje s relevantnymi informaciami (za relevantnu informaciu nepovazujem prispevok, ktory ma za ciel ukazat nakup nejakej zbytocnosti za strasne peniaze) a druha strana zbytocnymi prispevkami len dodrbava. Netvrdim, ze sa mi to nestalo, ale to neznamena, ze sa neozvem. Tebe sa mozno zda, ze je nova doba, ale nie je. Len sa to stava malokedy, dovod som uviedol na zaciatku prispevku.
Kľudne si to posuň na 4:42 a pozeraj nasledujúcu minútu až minútu a pol.
Trek carbon bicycles - the manufacturingOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
A ešte jedna vec....keďže sa rád naučím nové veci. A aby si nepovedal, že ti krivdím, dajú sa robiť rámy aj spôsobom, že sa obaluje polystirénové jadro prepregom. Pri RTM sa používajú zošívané rukávy, čo eliminuje akýkoľvek preklad tkaniny- obalovanie prepregom viď na videu od Mondraker
Summum Carbon Manufacturing ProcessOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Týmto by som tento šialený offtopic rád ukončil, pretože ako som písal, kto pochopiť nechce, nepochopí.
Ďakujem marecej veľkú lekciu si mi dal dnes.
AdMich vies mi prosim ta vysvetlit, kedy a kde sa stratil v tom druhom videu ten polystyren, ktory sa obaloval karbonovym vlaknom? Nejako som to nepostrehol.
Je, v rozkazovacom sposobe