Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
posledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
Na zahranicnych forach ludia biky dost chvalia ,pomer-cena/vykon je nenormalna, ale tiez su tam staznosti na rozne skripanie pri slapani, ktore sa neda odstranit, nejake to praskanie ramov, zle kolesa a naboje a po novom YT malo zmenit reklamacnu politiku, ze pri reklamacii biku starsieho ako 6 mesiacov plati postovne zakaznik, ak zazil niekto nieco podobne, dajte info
Na otázky odpovedajú do 3 dní.
Nabehal som len necelých 200 km (Jeffsy AL 1x11), z toho hodne asfaltových presunov, takže skúsenosti sú "obrovské" - nepuká nič, sedlo je len pekná atrapa...
Inak k sume za nákup cca 105 euro poplatky. Krabica 20, poštovné 60 a 25 credit card fee.
Inac na ten rozdiel medzi starou a novou cenou som sa ich pytal len vcera, a uz mi to aj prislo na ucet. Velmi rychlo to vybavili.
Je to enduro bike, z vacsej casti urceny na jazdu dole kopcom. Nizky stred je u tychto bajkov normalny a povedal by som ziadany. Bike ma nizsie tazisko, je tym padom stabilny vo vysich rychlostiach a lepsie ovladatelny.
EDIT: Co sa tyka tej novej Capry, odporucam cim skor sa zbavit tych kolies a kupit nieco normalne. Tie zadne naboje som videl zadrete uz dva a na forach je to tiez par krat spomenute
Maily, ktore mi prisli:
- po registracii
- po objednani
- potvrdenie objednavky s cislom uctu atd.
Platil som prevodom na ucet. Bike bol do tyzdna doma.
EDIT: Co sa tyka tej novej Capry, odporucam cim skor sa zbavit tych kolies a kupit nieco normalne. Tie zadne naboje som videl zadrete uz dva a na forach je to tiez par krat spomenute
Novej capry ktorej?Kazda ma iny naboj ak dobre pozeram.