uvazujem nad 10mm osou dozadu, ale nemam v tom smere celkom jasno. predpokladam, ze jej pouzitie pomoze pevnosti zadnej stavby - je to tak/pomozem si? momentalne mam 9mm a rychloupinak (ocelovy softail - khs team st). mozem nieco pokazit ak tam dam 10mm os aj ked mierne na silu? je rozdiel medzi rychloupinakom na 10mm a srubami okrem komfortu? rozmyslam nad hope pro 2 a je na vyber 32H Saint 10mm a bolt in 10mm. aku osku k tomu treba/staci kupit (uprednostnujem rychloupinak)? co je este potrebne brat do uvahy? vdaka
Ahoj,tiez to teraz riesim a ja som vybral NS Bikes Coaster na bolt-in 10mm system,malo by to byt pevnejsie aspon co spominal Dijck...Inak malo by to v pohode vojst ked mas na 9mm rychloupinak.
warzone: aj ten som pozrel, ale pride mi taky viac amenacky bolt in znamena, ze oska nedie cez cely naboj ale su tam len sruby?
v principe mi je jedno ci bolt in na imbus alebo oska s ru. co sa tyka prichytenia na ram tak bolt in mi pride silnejsie, ru zas komfortnejsie.
len pri hope pro 2 mi nie je jasne preco to ma nazov saint. niekde som cital, ze kvoli sh saint, ale neviem co z toho vyplyva. je inak robeny ten naboj ako by bol na 10mm osku ale nie saint?
Mne pride hlavne lacnejsi ako Hope a nerobi taky ramus a vahovy rozdiel v porovnani s cenou nieje az taky hrozny si myslim.Bolt-up by mal byt pevnejsi.
Inak nazov Saint som tam nevidel=> http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=17387
Saint bude asi ze sa cela oska zasunie z jednej stranu a zasrubuje do saint prehadzovacky.
Hope robi aj taku verziu ale co ma na oboch stranach zasrubovane do osky 10mm imbusy, ma to Dijck. Peto ten zvuk to nerobi len tak pre nic zanic.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v principe mi je jedno ci bolt in na imbus alebo oska s ru. co sa tyka prichytenia na ram tak bolt in mi pride silnejsie, ru zas komfortnejsie.
len pri hope pro 2 mi nie je jasne preco to ma nazov saint. niekde som cital, ze kvoli sh saint, ale neviem co z toho vyplyva. je inak robeny ten naboj ako by bol na 10mm osku ale nie saint?
Inak nazov Saint som tam nevidel=>
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=17387
sice je to uz teraz u mna bezpredmetne (kupil som iny) ale napriek tomu ma to zaujima a niekomu to snad pomoze...
Hope robi aj taku verziu ale co ma na oboch stranach zasrubovane do osky 10mm imbusy, ma to Dijck. Peto ten zvuk to nerobi len tak pre nic zanic.