ked je tu takato tema tak sa rovno pridam, kupil som si novu vidlicu (MZ Z1 130mm) na bike (kgb)a teraz mi predna brzda skoro vobec nebrzdi je tam 180mm kotuc na mechaniku nejaky shimano shit.....a zaujimama ci to teda az tak moze ta vidla ovplivnit lebo ak hej tak nic ine mi nezostava ako ist rychlo kupit novu prednu brzdu nejaku hydru zrejme Avid elixir R (203mm)mozno 180
kua tak potom to nechapem uuplne hrozne to brzdy...sa budem na to musiet pozriet... nech mmozem ist jazdit bo umrem od nudy....a vlastne nemozem som si musel zlomit malicek ah boha...radcej idem kupit brzdu
ked je tu takato tema tak sa rovno pridam, kupil som si novu vidlicu (MZ Z1 130mm) na bike (kgb)a teraz mi predna brzda skoro vobec nebrzdi je tam 180mm kotuc na mechaniku nejaky shimano shit.....a zaujimama ci to teda az tak moze ta vidla ovplivnit lebo ak hej tak nic ine mi nezostava ako ist rychlo kupit novu prednu brzdu nejaku hydru zrejme Avid elixir R (203mm)mozno 180
a nenamazal si si pri vymene kotucik?
ine mi nenapada
nie dal som to cele spravit v servise lebo som musel aj preplatat kolo A to moc neviem hlavne nacentrovat ale..rozoberal som ten bike ja..a aj som vycistil kotuc vsetko dosticky..mozno ten debil v servise mi to niecim este zasral..nechapem z toho ako tie brzdy vzdy zle brzdili ale teraz ta predna mimoriadne zle
no a mozno si to bol ty ked si cistil kotuc a dosticky mal si to radsej nechat tak.. povedzm si to narovinu, aj tak sa ti oplati investovat do prednej brzdy ked tam mas nejaku lacnu shimano mechaniku
no ja by som to tiez typol skorej na daku masnotu v systeme.. ale ak sa ti to nechce riesit, tak ten elixir R je super brzda a v kupkole ju maju teraz za 2400CK .. ja mam vpredu 185 kotuc a uplne staci ( mam 75kg). ma to vie postavit na predne ked dam rit dozadu za sedadlo..
nechapem preco kazdy chce mat kotuce jak na motorke ??? nenarazam na ice cuba ten ma na to stavanu vidlu. Mam XCRku nic moc ale napriek tomu ze su tam 30mm nohy by som tam viac ako 160 nedaval a ani som na to nepomyslel
( mam 75kg). ma to vie postavit na predne ked dam rit dozadu za sedadlo..
tak take nieco sa mne uz dlhooo nestalo ja sa mozem aj predklonit a ani naznak zdvihnutia tam nieje naposledy kedy sa mi take nieco stale bolo asi na starom biku na ktorom som mal este v-brake a inak myslite ze by to bolo dobre kupit jednu brzdu napriklad shimano xt a druhu avid elixir r ??? alebo radcej to mam dat tak aby boli oby dve rovnake ?
skus si zohnat specialny cistic na kotuce, predavaju ho v cyklo - obchodo - servisoch, alebo skus pouzit nieco na baze alkoholu. Ja som pouzival take skvele chcemicke riedidlo perchloretylen sa tomu nadava a vycistilo to jak drak. Ostal tam z toho film ale ked parkrat na dvore zabrzdis, ten film zmizne a kotuc mas leskly ako detsku prdelku
netreba ,daj nejaky dlhy zjazd po asfalte,nech sa vypali spina a znova sa chytia,ale v tejto kose musi byt dlhy aby sa poriadne zohriali platne aj kotuc...
no to teraz moc neporiesim akurat lavu ruku mam zasadrovanu a volne len 3 prsty a tu brzdu rovno potrebujem ::( no poprosim kamosa on to s radostou prijime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
203mm kotouč ji umrtví hodně rychle
a nenamazal si si pri vymene kotucik?
ine mi nenapada
zostava ti jedine, ho dole kopcom poriadne vypalit