Mam otazku fakt na zamyslenie: Je mozne skombinovat 4piest. prasiatko Deore Xt s packou Deore LX na 2piest.
Pripadne je mozne skombinovat packy z roznych sad s rovakym poctom piestou medzi sebou??? [/b]
Kombinovat sa to da, sam mam packy deore M525 a brzdy XTR. Ale ci to nebude robit nejaky problem u 4 piestovej brzdy, to neviem. Ale u klasickych 2 piestovych to neni problem (myslim shimano paka + shimano strmen)
viem ze funguje aj moznost shimono paka a hayes prasa
skusal to kamarat vraj... ...a ze to islo no take xtreamy nemusim, aj bez toho mam dost adrenalinu pri jazde:) No ja potrebujem vediet ci mozem dat 4piest. prasa na packu s 2pies. prasata....
viem ze funguje aj moznost shimono paka a hayes prasa
by ma zaujimalo ako si vyriesil tesnenia kedze shimano nemoze brzdovu kvapalinu. nalial tam mineralny olej?
Zaujimave, neviem sice ako to kto riesil snad mineralnym alejom kory sa v hodici menil na brzd. kapalinu, no viem ze boly taky co skusaly klasicku kvapalinu-aka je aj napr v skutroch davat do Shimanackej brzdy a neskoncilo to good...
viem ze boly taky co skusaly klasicku kvapalinu-aka je aj napr v skutroch davat do Shimanackej brzdy a neskoncilo to good...
samozrejme bo shimano pouziva mineralny olej a vyrazne varuje pred pouzitim brzdovej kvapaliny v ich systemoch kvoli tesneniam ktore brzdovka rozklada.
Aj tak este som sa nedostal k jadru tejto temy a budem velmy rad ak mi niekto zvestujete informaciu ci je mozne kombinovat 4piest. prasa s packou na 2piest. prasa, Dakujem...
To je uplne jedno kolko piestov tam je. Malo by to fungovat. Ved packa len prenasa brzdnu silu cez bowden do prasiatka. V prasiatku sa aktivuju piestiky.
A podľa of. stranky Shimano je aj XT dvojpiestova brzda
Aktualny model ano, ale jeho predchodca mal 4 piesty.
Presne tak a pokial viem daju sa este stale na zakazku zohnat, rad by som ich skusil, no osobne si myslim ze do 4piestu ide vacsi objem kvapaliny, a to moze echutne predlzit trajektoriu packy, ale je to len moja dedukcia, vobec to nemusi byt pravda....
Podla mna mohlo himano nechat na niakej s modelou 4piesty, napriklad dat to na Saint ked okolo neho tancuju s Fr a Downhillom, nie zeby zle brzdily, ale 4piest je stvorpies.
Ja si myslim, ze keby to nejak extremne lepsie brzdilo, tak by to shimano vyrabalo i nadalej....
Ono to aj xtremne brzdilo ale Shimano ma rozne strategia a nemozno do nich vydiet, mozno pre hmotnost, mozno dohoda s inym vyrobcom...
...Boh vie, ale ti Xtcka boli pokladane za jedny s naj brzd vobec...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skusal to kamarat vraj... ...a ze to islo no take xtreamy nemusim, aj bez toho mam dost adrenalinu pri jazde:) No ja potrebujem vediet ci mozem dat 4piest. prasa na packu s 2pies. prasata....
Zaujimave, neviem sice ako to kto riesil snad mineralnym alejom kory sa v hodici menil na brzd. kapalinu, no viem ze boly taky co skusaly klasicku kvapalinu-aka je aj napr v skutroch davat do Shimanackej brzdy a neskoncilo to good...
samozrejme bo shimano pouziva mineralny olej a vyrazne varuje pred pouzitim brzdovej kvapaliny v ich systemoch kvoli tesneniam ktore brzdovka rozklada.
Presne tak a pokial viem daju sa este stale na zakazku zohnat, rad by som ich skusil, no osobne si myslim ze do 4piestu ide vacsi objem kvapaliny, a to moze echutne predlzit trajektoriu packy, ale je to len moja dedukcia, vobec to nemusi byt pravda....
Takze, nemam radsej spekulovat stym 4piestom?
Ono to aj xtremne brzdilo ale Shimano ma rozne strategia a nemozno do nich vydiet, mozno pre hmotnost, mozno dohoda s inym vyrobcom...
...Boh vie, ale ti Xtcka boli pokladane za jedny s naj brzd vobec...