no ak mas v-ckove brzdy tak je to problem. ak mas disky tak len taky mensi.. pokazit sa nemoze nic, no idealne by bolo to dat doporiadku skor ako sa ti ta 8cka zvacsi natolko ze bude neopravitelna..
no ak mas v-ckove brzdy tak je to problem. ak mas disky tak len taky mensi.. pokazit sa nemoze nic, no idealne by bolo to dat doporiadku skor ako sa ti ta 8cka zvacsi natolko ze bude neopravitelna..
aha a po akej dobe sa to moze na tolko ohnut ze sa stym nebude dat nic robit(pytam sa preto lebo po lete chcem kupit celkom nove rafi aby som do tychto nemusel investovat ) a este jedna vec ked si to dam vycentrovat nebude to mat tendenciu skocit naspat je to vyycentrovanie take ako keby som si kupil novy raf?
ja som moje Alex DM-18 bol vycentrovat na zaciatku roka. jedno vyslo na 80,-sk a bolo ako nove. Teraz sa mi 8-icka na zadnom kolese vracia tak asi zas pojdem
Netreba stojan, da sa na biku. Centrujem na biku, uz roky. Najprv cestak, teraz MTB. Ak bude cas nafotim. Ale treba pripravky. Kedysi som pouzival ciselnikovy odchylkomer, ale staci dlha nastavovacia skrutka.
No radsej nepis nic, ako mas pisat taketo bludy [/quote]
duves to vysvetlil ako clovek zasa som o neco mudrejsi ale mam pocit z toho co tu citam tak je tu par typkov co v jednom kole kecaju typu:
"naco to sem davas,pohladaj v inych temach"
to je vecna veta palihoG
a teraz aj ty ze ked nevies tak sem ani nepis
som to tam tak napisal preto aby mi to nekdo vysvetlil ja som nevedel ci na nto treba stojany
asi tolko k tomuto ked sa ti nepaci a chces sem davat odpovede prij*bneho charakteru naco vbec odpisujes?
Ja centrujem vsetko bez centrovacej vidlice (stojana ). Potrebujem len kluc a bike. Ak su V cka, da sa centrovat podla nich. Ak niesu, len si na vidlicu nieco gumickou pripevnim a centrujem podla toho..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aha a po akej dobe sa to moze na tolko ohnut ze sa stym nebude dat nic robit(pytam sa preto lebo po lete chcem kupit celkom nove rafi aby som do tychto nemusel investovat ) a este jedna vec ked si to dam vycentrovat nebude to mat tendenciu skocit naspat je to vyycentrovanie take ako keby som si kupil novy raf?
neries to a chod si to dat vycentrovat.. nieje to az tak drahe a ak ta 8-cka nieje priliz velka tak budes mat koleso "ako nove".
po vycentrovani to samozrejme NEMA tendenciu vratit sa do 8-cky
neries to a chod si to dat vycentrovat.. nieje to az tak drahe a ak ta 8-cka nieje priliz velka tak budes mat koleso "ako nove".
po vycentrovani to samozrejme NEMA tendenciu vratit sa do 8-cky
aha no dobre dakujem za odpoved
äj ja mam na zadnom miernu osmu, ale ta nemam cas to odniest do servisu
http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/centrovani-kol
No nemozes len dotahovat ,treba aj uvolnovat
heh to je pekne ze kluc stoji 30sk ale ked nemas stojan to nenacentrujes
No radsej nepis nic, ako mas pisat taketo bludy
duves to vysvetlil ako clovek zasa som o neco mudrejsi ale mam pocit z toho co tu citam tak je tu par typkov co v jednom kole kecaju typu:
"naco to sem davas,pohladaj v inych temach"
to je vecna veta palihoG
a teraz aj ty ze ked nevies tak sem ani nepis
som to tam tak napisal preto aby mi to nekdo vysvetlil ja som nevedel ci na nto treba stojany
asi tolko k tomuto ked sa ti nepaci a chces sem davat odpovede prij*bneho charakteru naco vbec odpisujes?
jj stojan nie je odveci