Kategórie
Bike-techAké kotúčové brzdy na MTB? # MTB # skúsenosti # poradenstvo # rady # jazda do kopca # technika jazdy # technické otázky
chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
-31% MAGURA MT5 hydr. brzda, pravá, 4-piest, Post Mount, had. 2 000 mm, OEM
54,90 €
-31%
MOC 79,90 €
-14% Shimano brzda hydr. MT501 BLMT501/BRM500 predná čierna Post Mount 1000mm had.+plat. BO1S
64,99 €
-14%
MOC 75,95 €
-15% Shimano BL-MT501/BR.MT500 hydr. brzda, zadná, PM, had. 1 700mm
68,99 €
-15%
MOC 80,95 €
savings Shimano XTR BR-M9100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + plat. K02Ti
202 €
savings
MOC 295 €
savings Shimano Deore BL-M6100/BR-M6100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + platničky G05S
60,99 €
savings
MOC 104 €
-15% Shimano XTR BL-M9200/BR-M9200 hydr. zadná brzda, Post Mount, had. 1 700 mm + platničky
246 €
-15%
MOC 289 €
-29% Shimano Altus BL-MT201 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1000 mm + plat. B05S
23,99 €
-29%
MOC 42,99 €
-21% MAGURA MT5 hydr. brzda, ľavá, 4-piest, Post Mount, had. 1 000 mm + adaptér, OEM
54,90 €
-21%
MOC 69,90 €
savings Shimano Altus BR-MT200 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1000 mm + platničky B01S
20,99 €
savings
MOC 36,99 €
savings Shimano Center Lock matica s vnútorným uťahovaním
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
savings Shimano SM-BH90-SSR hydraulická hadica, 1 700mm, cestná
22,99 €
savings
MOC 39,99 €
presne toto je prave u sramu
Ešte by som chcel vedieť ten rozdiel medzi saint a zee či sa olapatí priplatiť tých 100€
http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/components/disc-brake-systems/product/sram-guide-re-review-51218/
Ešte by som chcel vedieť ten rozdiel medzi saint a zee či sa olapatí priplatiť tých 100€
Je tam trochu krajšia páka, ktorá ma navyše nastavenie vzdialenosti páčky takým točítkom ako napr. SLX alebo XT (Zee nastavuješ imbusom) a nastavenie kontaktného bodu (Zee nemá). Tá páka je vraj trochu viac poruchová ako Zee, ale čo presne sa kazí si už nepamätám. Asi 2 sezóny jazdím Zee a som spokojný. Oveľa silnejšia ako SLX a pritom stále veľmi dobre dávkovateľná brzda.
Zee je v podstate Deore páka + Saint strmeň.
po nejakych 300-350km som zacal registrovat od zadnej brzdy vzdy pri zabrzdeni nejaky zvuk a pri stani na mieste pri zabrzdeni malo koleso tendenciu sa trochu pohnut, prekontroloval som vsetko a zistil ze je to pri nitoch, brzdna cast o ktoru sa dotykaju dosky ma vůli zhruba 0.5mm oproti stredu ktory je na náboji viz foto
ma s tym niekto skusenosti ci to nemam riesit ? nerad by som bol ak by to niekde pri zjazde prdlo
Takže piesty skôr nerozťahovať vôbec, či keď už tak, tak otvorit expanzku dat lievik a roztiahnuť...?
Či??
Či??
Ked sa meni v brzdach olej alebo sa odvzdusnuje tak miesto brzdovych platni tam musi byt ten zlty spacer nato urceny, ma presnu hrubku koli naplneniu systemu aby sa naplnilo presne mnozstvo kvapaliny, cize ak to clovek takto urobi tak pri vymene platniciek moze bez obav piestiky roztiahnut bez akehokolvek otvarania expanzky. Neviem kto kedy videl otvarat expanzku koli vymene opotrebovanych dosticiek.
Niekto tu pisal ze zvykne po nahodeni dosticiek este striekackou dotlacit kvapalinu aby sa mu vysunuli piestiky a potom mal kratky chod packy tak ten doticny musi pri roztlacani piestikov otvorit expanzku kedze ma preplneny system, lebo si koleduje o problem svojou chybou.
po nejakych 300-350km som zacal registrovat od zadnej brzdy vzdy pri zabrzdeni nejaky zvuk a pri stani na mieste pri zabrzdeni malo koleso tendenciu sa trochu pohnut, prekontroloval som vsetko a zistil ze je to pri nitoch, brzdna cast o ktoru sa dotykaju dosky ma vůli zhruba 0.5mm oproti stredu ktory je na náboji viz foto
ma s tym niekto skusenosti ci to nemam riesit ? nerad by som bol ak by to niekde pri zjazde prdlo
Toto neries, mozes si vsimnut ze v tych nitoch je kotuc rieseny tak ze pri brzdeni sa zapiera o unasac, a zas opacne kebyze ides dozadu a silno zabrzdis tak sa ti posunie o volu v nitoch, su proste konstruovane pre brzdenie do jedneho smeru, cize normalne dopredu, nie ked ides dozadu
https://youtu.be/ep40XmwOEvM