Nemusim mat za kazdu cenu Campanolo. Pouzivam Michelin pasky. Teraz mam nove kolesa. Michelin pasky pri demontazi zviknu prasknut ale su pevnejsie. Mam nove Swalbe pasky modre chcem ich pouzit tak preto sa pitam na ich kvalitu. Campanolo pasky su tazko zohnatelne.
mardzo, to som spomenul preto, lebo boli súčasťou kolies. Nahoď a jazdi. Možno majú označenie s maximálnym tlakom, na aký je dovolené fúkať duše. Ak je uvedený, nemal by si ho prekročiť. Mohli by časom popraskať na otvoroch pre špice a mohol by si dostať defekt. Skontroluj otvory na ráfku, či majú opracované hrany (ak nie sú kalíškované), tak isto otvor pre ventil. Aby sa ti nestalo, že sa ti ventil "z ničoho nič" na tréningu utrhne. Kámošovi sa tak stalo. Od výroby mal ráfik s ostrými hranami a otrepmi na otvore pre ventil, ktorý mu potom utrhlo.
Uvazoval som o pláštovkách.Tam ide v pohode 12-16bar to už je žrádlo.Lenže moja servisná pumpa da 11bar.Ako su ale odolné voči defektom?Vyhadzovať 50eru po každom defekte to nieje nič moc
preco hned tie 50 eurove nestacia nejake za 25 ? tufo treningova zvlada do 12atm a zatial drzi , inak netratia tak vzdchu cize aj po mesiaci su ok , pumpa sa da vzdy dokupit lepsia a proti defektom su odolnejsie ale zase nie po skle ....
To by my stačila aj tá servisná pumpa a tlačil by som ju na 10bar.Pláštovka má nalepený taký alebo zošitý plastový pas zospodu ktorý fiksuje pláštovku v ráfiku? Znamená že netreba použiť pasky.Pochopil som správne?
jj ona ma na spodku taku gumu ktora zapadne do haku rafika (samozrejme z oboch stran ) len to trochu boli kym to tam narves , mna osobne boleli prsty este dva dni po uspesnom natiahnuti plastovky na rafik .... inak rafik musi este splnat poziadavku vnutornej ci vonkajsej sirky aby plastovka sedela a bolo to bezpecne ....
Hneď si objednaj aj tmel... Existuje preventívny, ten natlačíš do gumy a čakáš, kedy pichneš. Ak je dierka malá, trochu sfúkne a zalepí. A existuje aj extrem, ten aplikuješ až po defekte a dokáže zaceliť aj väčšie dierky. Len to chvíľu trvá - niekoľko dní. Najprv treba fúkať 3-4 bary, neskôr sa môže tlak zvyšovať.
Za roky používania som najazdil skoro na každej viac ako 5 tis. km. Pri niektorých som za celú dobu životnosti nepichol, odišli na starobu. Najmenej som najazdil na jednej cca 3 tis. km, ale tú som pichol cca 20 km od domu, bola bez tmelu a došiel domov na prázdnej gume. Doma som zistil, že tou jazdou som úplne rozmrvil bočnice - vo vode na bokoch šumela ako perličkový kúpeľ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TUFO S33 Pro 700x24C galuska, čierna/béžová
32,99 €
MOC 41,99 €Za roky používania som najazdil skoro na každej viac ako 5 tis. km. Pri niektorých som za celú dobu životnosti nepichol, odišli na starobu. Najmenej som najazdil na jednej cca 3 tis. km, ale tú som pichol cca 20 km od domu, bola bez tmelu a došiel domov na prázdnej gume. Doma som zistil, že tou jazdou som úplne rozmrvil bočnice - vo vode na bokoch šumela ako perličkový kúpeľ.