Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
savings Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.60" Performance Addix plášť, kevlar
26,99 €
savings
MOC 43,99 €
savings Maxxis Minion DHF 27.5x2.30" EXO plášť, TR, kevlar
34,99 €
savings
MOC 69,99 €
savings Schwalbe Rocket Ron 27.5x2.25" Performance Addix TLR plášť, kevlar
25,99 €
savings
MOC 44,99 €
-24% WTB Resolute 27.5x1.65" LFR plášť, TCS, kevlar, skinwall
36,99 €
-24%
MOC 56,99 €
-9% Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.40" Evolution ADDIX Soft Super Trail plášť, TLE, kevlar
59 €
-9%
MOC 76,99 €
Continental Cross King 27.5x2.20" ProTection plášť, kevlar, Bernstein
70,99 €
MOC 78,99 €
Výpredaj -27% Pirelli Scorpion™ Enduro S 27.5x2.60" HardWALL SmartGRIP plášť, TLR, kevlar
53,99 €
-27%
MOC 82,99 €
-14% Pirelli Scorpion™ E-MTB M 27.5x2.6" HyperWALL SmartGRIP Gravity plášť, TLR, kevlar, zlaté nápisy
63,99 €
-14%
MOC 91,99 €
Výpredaj -22% WTB Vigilante 27.5x2.50" TCS, Slash Guard Light, TriTec, High Grip plášť, kevlar
42,99 €
-22%
MOC 60,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
...no vyzerá to tak, že už nikde okrem nejakého bazáru to nezoženiem
26" x 2,20 ale iba presne tieto.
Zatiaľ to najlepšie čo som mal ohľadom rýchlosti na suchom, tvrdom podklade ( či už cesta alebo lesné zvážnice )
Ak by niekto vedel zohnať, budem mu vďačný.
Príspevok bol presunutý.
Je to NEZOHNATEĽNÉ preto som to riešil v tej téme. 😉
90% toho co jazdim je TBK a ostatne traily v bratislavskom lesoparku. Asfaltu sa vyhybam a na pumptreck mam zvlast kolesa. Tiez jazdim len jar az jesen ked nie je velmi vela blata.
Bike je trail/enduro HT vid moj profil.
Rafy mam 27mm vnutornu sirku.
Do ramu dostanem do zadu 2.6"do predu 2.4"
Vazim 72kg
Zatial nejazdim agresivne postupne sa preucam z XC stylu na nieco zivsie a ucim sa skakat.
Ak tu uz niekde odznela odpoved na taku otazku, prosim nasmerujte ma, 622 stran naozaj nie je v mojich silach kompletne precitat.
Dakujem
Nikto nejazdi enduro HT v karpatoch ?
otázka mi pride ako dvojity oxymoron ... ale keby si chcel skúsiť Python na tricykli, tak to ti isto niekto poradí ... LoL
Prepac, ale vobec som nepochopil co tym chces povedat.
Je to komlet v mojom profile: https://www.mtbiker.sk/bikeri/kenai/bike/#bike-18195-its-scandal
Ram je boost 29 co berie aj 29" 2.6 alebo 27.5+
Vidlu som tam dal ale neboost, lebo nemam v plane jazdit velmi siroke plaste. Teraz tam mam 2.3 a medzera je 1cm z kazdej strany. DHF predok DHR zadok ? Na 27mm raf asi aj tak najviac 2.4", ci nie ? Ak maxxis tak ktore prevedenie ?
Magic Mary poznam, je to kandidat do predu ale tiez neviem ci soft alebo extra soft, trail, DH ... Do zadu mi to ale pride zbytocne agresivne. Hans Dampf ? Tiez neviem aku zmes a prevedenie
To jazdenie po asfalte bude naozaj minimum. Byvam vo Vojke nad Dunajom (40km k prvemu kopcu) cize ceste autom sa nevyhnem. Tak zacinam zvacsa na Kamziku.
Zaujalo ma ze pises sirsie do zadu, co mi pride logicke ale takmer nikto to nejazdi. Skor sa to jazdi opacne. Zvazoval som ist do 2.45 v zadu a 2.35 v predu. pripadne 2.5 v zdu a 2.4 v predu. Mas take nieco odskusane ? Dakujem
Určite na také trailové jazdenie , že to budeš voziť na aute, tak treba hlavne boost vidlu s poriadnou tuhosťou. A kľudne Minion DHF/DHR. Ja by som volil na sezónu Mazza/Agarro, ale ja by som z tej Vojky isto v sezóne minimálne raz týždenne chodil na tom bicykli do tých MK za svoje, to vyzerá tak na pekný 120km výlet, taký nenáročný tak 1500 nastúpaných ak sa v MK pomotáš - taká oddychovka.
Mas asi ovela lepsiu kondicku ako ja. Robil som to obcas na cestaku. Ale aj to je na mna celkom dost. Na MTB som isiel len raz Vojka BA Vojka a okrem toho, ze to bolo otravne a pomale. Cestou spat som skoro dusu vypustil ked zacalo fukat. Ale hlavny argument je, ze nemam na to zvacsa cely den. Riesim to tak, ze ked idem do BA pracovne tak zoberiem bike a pred cestou domov si zajazdim.
moc nad tym spekulujes
vacsinu vyjazdu sedis na zadnom kolese a slapes po rovine / hore kopcom
vtedy potrebujes nieco ine ako ked ides dole kopcom / zjazdujes
vela bajkerov sfukava predne az ked ma ist dole ...
neda sa vsetko zovseobecnovat / hladat vzorec
vyskusaj a potom uvidis
Lebo ja myslím, že by si mal skúsiť nejaké značky plášťov kým si prídeš na tie svoje. Medzi plášťami sú totiž obrovské rozdiely v zmesiach a je vecou osobných preferencií a jazdného štýlu kto aké jazdí...ja ti budem nahovárať Vittoriu, ktosi iný sa bude biť za Maxxis a ďalší zas za Schwalbe...ja osobne by som rád skúsil aj Wolfpack TRAIL/CROSS, ale potreboval by som ich vidieť otestované na teste valivého odporu.
Je tam obrovske mnozstvo premennych a v neposlednom rade nevem co mam od toho cakat. Ked si predstavis ze cely zivot jazdim XC plaste tak mi bude vsetko makke a lepive. Proste bojim sa ze nepoznam ake to ma byt aj pre techniku jazdenia... Naozaj by som potreboval sa zverit neikomu kto povie. Pocuj zelenac tento set si tam obuj, to vyhovuje 80% jazdcom a ak sa ti nieco bude zdat zle, je to tovja neschopnost nie plaste. A ja budem jazdit az kym nepridem na to ako jazdit treba. Potom mozem spekulovat ci mi viac bude vyhovovat heto alebo onento.
Aka sirka plastu je este rozumna na 27mm vnutornu sirku rafu ?