Chcel by som všetkých poprosiť o nejaké tipy pri výmene sedla na horský bicykel (AUTHOR OPUS).Po zahájení tohtoročnej sezóny (cca 34 km po asfaltke) ma týždeň bolela sedacia časť. Preto som dospel k záveru, že je čas no nákup nového sedla za rozumnú cenu (pre mňa momentálne cca do 1500.-)
Suhlas s rootom. Ziletkar alebo extremny chrt si urcite nekupi nejake wtb sedlo s vahou cez 300g lebo to je uz prenho vela. Clovek ktory jazdi na pohodu rad obetujue koli komfortu par gramov... Neexistuje superlahke a zaroven pohodlne sedlo. Jazdim uz druhy rok Nisene a spokojnost, ale vzdy zavisi co kazdemu sadne. Doslova:)
Suhlas s rootom. Ziletkar alebo extremny chrt si urcite nekupi nejake wtb sedlo s vahou cez 300g lebo to je uz prenho vela. Clovek ktory jazdi na pohodu rad obetujue koli komfortu par gramov... Neexistuje superlahke a zaroven pohodlne sedlo. Jazdim uz druhy rok Nisene a spokojnost, ale vzdy zavisi co kazdemu sadne. Doslova:)
takze z toho vyplyva, ze rozdelenie na cestne a mtb sedla je viac-menej podla vahy?
Dobre ze si mi to ukazal. Najblizsie hned dofajam kamosa, ze vozi MTB nisene na ziletke. Uz som videl kopec bikov s SLRkom (sice nie karbonovym, to ma byt "akoze" special na casovku), musim dofajat aj tych (smradlavy nahanaci gramov co zapredali svoju bikersku dusu ziletkarom). Pre mna to uz nema velky zmysel hadat sa, ci su alebo nie su MTB a cestne sedla, zas by sa to mohlo obratit proti mne. Fakt neverim tym reciam o inom posede, vsak (s vynimkou zien) to mame medzi nohami vsetci rovnake a sediet volajako inac na sedle sa mi velmi nevidi (ci niekto sedi na nom pod uhlom?). A menit poziciu na sedle musia aj ziletkari.
Myslím si, že na cesťáku je trochu iný posed, trup je viac sklonený (aj keď sa držíš za vršok) a viac natiahnutý (nie vždy...). Na časovkárskej koze alebo triatlonovom kole ešte viac. Ide viac o polstrovanie v oblasti prostaty. Na tlstých gumách je posed viac vzpriamený, dosadá sa väčšou plochou, viac zadkom a preto sú tieto sedlá v zadnej časti širšie.
Na silničke mám Selle Italia SLR gel flow, na krosovom kole Selle Italia SLR(?) TransAm. Obidve sú s dzírkou, s gelovou vložkou, cestné je v zadnej časti užšie a zdá sa mi aj dlhšie (nemám ich zmerané a krosové kolo je na chalupe). Cestné je aj drahšie a asi aj ľahšie.
Uz by som mozno aj uveril, ale este jedna vec sa mi nezda. Ja sa snazim byt ohnuty v krizoch (chrbte) a na sedlo dosadat celou plochou. Pri vyjazde do kopca sa drzim zvrchu riaditiek, vtedy sa moj posed velmi nelisi od MTB posedu a tiez sa potrebujem zapriet. Nemoze ist o nahodu? Ale JoKo inac respect k tvojmu vysvetleniu, prve co ma nieco do seba.
Posed do kopca je daný biomechanikou tela. Asi každý si v kopci sadne viac do zadu, dobrí kopčári dokonca furt majú sedlo oproti ideálu o cm - dva viac vzadu. Ideš viac silou, potrebuješ väčšiu páku na pedále. Naopak, pri tempe (stíhačka, kolotoč) ideš viac do predu, na ***** lebo aj na ťažkom prevode točíš viac frekvenčne.
Myslím, že aj z tohto dôvodu Fi:zik začal pred dvomi rokmi vyrábať dlhšie sedlá. Však za pár dní začína Giro, možno si Robertko ešte spomenie a urobí prednášku.
To mas pravdu, len tu nevidim tu suvislost rozdielu . S tym fizikom to bol inac dobry ofaj, uz neviem ktori borci zo saeca pyskovali, ze nie kazdemu pasuje sedlo navrhnute pre lidra teamu. To by ale mal byt hlavny faktor pri volbe sedla, to ako ti sadne.
Ja si myslím, že riť si zvykne...
Kedysi dávno si zvykla na krátkeho koženého Brooksa, neskôr aj na umelohmotnú Unicu. A teraz si zvykla na Selle Italia. A zvykla by si aj na celokarbón. Len na jar to býva kruté a tvrdé, kým si opäť zvykne. Aj tento rok to bola bieda a utrpenie.
Vcera som to schvalne skusal, na biku sedim viac vzpriameny ako na cestaku, ale to je jedno.
Giro, prosim ta, chces mi povedat, ze je uplne to iste ked ides po relativne rovnej (povrch) asfaltke ako ked si to valis po polnej ceste s vyrajsobvanym traktorovym dezenom dobre zatvrdnutym?
Nechapem na co to vlastne stale rozoberas a snazis sa mat silou mocou pravdu ty.
Ja ta teda potesim, ano vymyslel som si to rozdelenie ja, aby som ta troska nastval. OK?
Mimochodom necudijem sa tvojim kamaratom, co vozia na ziletke Nisene, ze chcu mat viac pohodlia, ze jazdia na viac polstrovanom MTB sedle. Ale ty zjavne ano.
Ja osobne by som teda na tvrdom cestnom sedle v terene nejazdil, na to sa mam moc rad a mysli si co chces.
Mám trochu lamerskú otázku. Aký je principiálny rozdiel medzi cestným a horským sedlom? Na starom biku som mal cestné a nepozoroval som žiadne výrazné nedostatky. A ďalej som raz v nejakom článku čítal, že ak človek pravidelne jazdí na viac než jednom bicykli, mal by mať ideálne na všetkých rovnaké sedlo, čo by pri kombinácii bike / žiletka viedlo buď k cestnému sedlu na biku alebo k horskému na žiletke.
Pripajam sa k tvojmu nazoru. Nech to boli na rovnakom mieste. Len nech sa meni intenzita.
Giro nehnevaj sa ale už prosím Ťa prestaň-každému je to jasné len Tebe nie,asi taká Selle Italia nevyrába Xdruhov sedadiel zo srandy.A k tomu Nisene-je to jedno z najlepších sedadiel vôbec,výborný tvar komfort a primeraná váha,vyrába sa už dlhé roky a bude z toho klasika ako kedysi Rolls.
No neviem, to som ani netusil, ze vyrobca deli sedla na MTB a cestu. Teraz ale nenarazam na tie odvetvia ako DH a podobne, to su pre mna motorky a nie bicykle (nic v zlom). Zas si nemyslite, ze na ceste ideme po rovnej hladkej ceste ako po kolajach. Niekedy su tie cesty v horsom stave ako polne a rozne jumpy (napr. cez kolaje) absolvujeme aj my. Navyse odpruzenu ziletku som este nevidel, takze sedlo na cestu musi vydrzat rovnaku zataz ako na MTBcko ak nie este vacsiu. Jedine co mi napada, je, ze pady v hore su castejsie a preto vy volite sedla s upravou lemu kvoli odratiu. My mozno hladime skor na vahu, ale hlavne pohodlie.
Pripajam sa k nazoru, ze DH su motorky. Chlapci prosto ete nemaju na motorecku, tak si kupili ram s vidlou a casom, mozno, kto vie, bude aj nejaky brrm brrm
K tomu vadeniu, proste sa nerad necham opit rozkom, ked nie su relevantne dokazy. Som sa tu trenoval na obhajobu diplomovky, nie? A co sa seres, by som sa nesnazil davat do textu tych smajlov. Z coho si usudil, ze mam miesto sedla len nejaku skrupinu? Jazdim selle trimatic, co si myslim je dost velke, tazke a celkom pohodlne sedlo (spon pre mna). Tvrdost sedla nema nic spolocne s pohodlim, ked je sedlo tvrde, svaly na zadku mozu byt uvolnene. Sice najskor zacnu boliet kosti, casom si zvyknes (esteze nemam take sedlo). A na ziletke tiez jazdis hore aj dole kopcom po rozbitej ceste, to len na okraj, lebo sa mi vidi, ze podaktori MTBikeri si myslia, ze ziletky jazdia len po upravenych drahach.
Giro, napisem to este raz.... ja som vyrastol na cestaku, jazdim cestu uz 15 rokov, ako junior som robil 4 roky zavodne duatlon, jazdim na ceste aj teraz, a hlavne teraz, na jar.... takze mi tu nemusis pisat po com sa jazdi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze z toho vyplyva, ze rozdelenie na cestne a mtb sedla je viac-menej podla vahy?
ked bude poriadne vypolstrovane tak to suvisi s vahou,nie??? takze zostava tvar a vaha
maju iny posed
Na silničke mám Selle Italia SLR gel flow, na krosovom kole Selle Italia SLR(?) TransAm. Obidve sú s dzírkou, s gelovou vložkou, cestné je v zadnej časti užšie a zdá sa mi aj dlhšie (nemám ich zmerané a krosové kolo je na chalupe). Cestné je aj drahšie a asi aj ľahšie.
Posed do kopca je daný biomechanikou tela. Asi každý si v kopci sadne viac do zadu, dobrí kopčári dokonca furt majú sedlo oproti ideálu o cm - dva viac vzadu. Ideš viac silou, potrebuješ väčšiu páku na pedále. Naopak, pri tempe (stíhačka, kolotoč) ideš viac do predu, na ***** lebo aj na ťažkom prevode točíš viac frekvenčne.
Myslím, že aj z tohto dôvodu Fi:zik začal pred dvomi rokmi vyrábať dlhšie sedlá. Však za pár dní začína Giro, možno si Robertko ešte spomenie a urobí prednášku.
Kedysi dávno si zvykla na krátkeho koženého Brooksa, neskôr aj na umelohmotnú Unicu. A teraz si zvykla na Selle Italia. A zvykla by si aj na celokarbón. Len na jar to býva kruté a tvrdé, kým si opäť zvykne. Aj tento rok to bola bieda a utrpenie.
Vcera som to schvalne skusal, na biku sedim viac vzpriameny ako na cestaku, ale to je jedno.
Giro, prosim ta, chces mi povedat, ze je uplne to iste ked ides po relativne rovnej (povrch) asfaltke ako ked si to valis po polnej ceste s vyrajsobvanym traktorovym dezenom dobre zatvrdnutym?
Nechapem na co to vlastne stale rozoberas a snazis sa mat silou mocou pravdu ty.
Ja ta teda potesim, ano vymyslel som si to rozdelenie ja, aby som ta troska nastval. OK?
Mimochodom necudijem sa tvojim kamaratom, co vozia na ziletke Nisene, ze chcu mat viac pohodlia, ze jazdia na viac polstrovanom MTB sedle. Ale ty zjavne ano.
Ja osobne by som teda na tvrdom cestnom sedle v terene nejazdil, na to sa mam moc rad a mysli si co chces.
Upozornujem na to, ze je to cestne sedlo!
Mám trochu lamerskú otázku. Aký je principiálny rozdiel medzi cestným a horským sedlom? Na starom biku som mal cestné a nepozoroval som žiadne výrazné nedostatky. A ďalej som raz v nejakom článku čítal, že ak človek pravidelne jazdí na viac než jednom bicykli, mal by mať ideálne na všetkých rovnaké sedlo, čo by pri kombinácii bike / žiletka viedlo buď k cestnému sedlu na biku alebo k horskému na žiletke.
Pripajam sa k tvojmu nazoru. Nech to boli na rovnakom mieste. Len nech sa meni intenzita.
Pripajam sa k nazoru, ze DH su motorky. Chlapci prosto ete nemaju na motorecku, tak si kupili ram s vidlou a casom, mozno, kto vie, bude aj nejaky brrm brrm