Neviem, ci sa tu najde nejaky skuseny biker, co by mi vedel poradit ako zlepsit vlastnosti vidlice SR SUNTOUR XCP75 Lockout. Cital som tu zopar prispevkov ako je mozne z tejto tuhej vidlice spravit ovela lepsiu. Vraj ju treba precistit, jej klzne plochy, pruzinu, vymenit olej? Chcel by som ju dat do servisu, ale bojim sa, ze ma odpalkuju, kupte si novu. Neviete mi poradit, co tu treba presne zlepsit, aby ta vidlica zvladala aj lepsie XC? Pripadne cenu kolko by som musel investovat? Som zo ZA, tak kam s nou? Dik vsetkym bikerom....
POzri sa poriadne dole tam je vsetko popisane us som to pisal asi 3x je to napisane a pri dajakej RSTcek myslim a potom aj pri tych santurkach v servise ti to nespravia jedine zebi si mal kamosa co by sa pohral s tym najdi si to je to tu urcite som to pisal uz par krat ja mam prerabanu a zda da mi niekdy ze je az velmi makka.da sa to netreba sa bat
mark najprv ju vyskusaj a potom si mozes utierat o nu hubu ) Aruncus tie navody na cistenie a upravu tu uz boli spomenute fakt aspon 100krat tak si ich najdi pokial ju dobre precistis a premazes tak nielenze hladko pojde ale mne prestala v zime aj tuhnut tak super
poviem ti to takto jazdim uz asi 5 rokov a zucastnil som sa na 18 pretekoch na posledy som bol v podkoniciach a skoncil som 7 z 30 v kategorii muzi.a teraz sa pochval ty
NO JAK MI NEVERITE TAK SI TO OVERTE NA STRANKACH WWW.DHPODKONICE.SK TAM SU VYSLEDKY .NO BOZE A CO SA MAM POSRAT S TOHO ZE JAZDIS OD SIEDMICH ROKOV DôLEZITE SU VYSLEDKY!A CO JAZDIS?
ta vidla by mala mat elastomery ne? vyhod ich a zozen si dlhe pruziny ako su mapr.v marzocchi.mas asi vnutorne nohy 30mm tak by to nemal byt problem.ja mam
marzocchi so zdvihom 100 a teraz som sa stym pohral beha 130mm a nekompe a je uplne v pohode. suntourky nesu shity su lacnejsie ale su do pohody. ak si chcete
robit srandu tak su ju robte s ballistikov:-).ozaj ja som zo ZA.cago
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Imidž je nanič nasleduj inštinkt a prestan haluziť !!!
Podla mna nemas ani bike ani nevies bikovat len hadzes do vzduchu nazvy co si niekde cital.....!!!!!
marzocchi so zdvihom 100 a teraz som sa stym pohral beha 130mm a nekompe a je uplne v pohode. suntourky nesu shity su lacnejsie ale su do pohody. ak si chcete
robit srandu tak su ju robte s ballistikov:-).ozaj ja som zo ZA.cago