Viem , možno viacerí ma tu ukameňujete , že to na fóre voľakde je , ja však nemám čas to tu všetko " prekutrať " tak preto to riešim takto .
A budem veľmi rád , keď mi pomôžete pri rozhodovaní akú vybrať .
Moja predstava asi takáto : presnosť na desatinu t.j. napr. 132,1 gr , niaka slušná značka a cena čo možno najnižšia možno do 70 eur ?...netuším .
Súčastná má už zo 6 rokov , a už stráca dych
Za námety veľmi pekne vopred ďakujem .
Nechcem provokovať , to vôbec nie , som typ dobráka a s každým chcem vychádzať len a len v dobrom , a spravím pre to všetko čo bude v mojích silách , ale zase oťu poťu .
Mrzí ma to naše " chytenie sa " / asi pred cca 3 mesiacmi / kôli rozdielnym názorom , za ktorými sme si tvrdošínne stáli a nechceli akceptovať názor druhého .
Takže ako si sporávne pochopil , aj s Tebou chcem vychádzať čo možno najlepšie / predpokladám , že Ty tiež / veď už to , že si mi napísal , svedčí o tom .
Ď
Ináč ja mám niaku KORONU , dostal som ju pod stromček od priateľky , a váži na gram s tým , že keď preblikáva t.j. napr. 132/133 vtedy zapisujem hodnotu 132,5 gramíkov .
Ale začína jej vyhrávať , tak neviem dokedy pri mojej povahe prežije
1.) tvoje zbytočné citovanie príspevkov a to že cituješ už aj sam seba je vrchol
2.) riešiť vyriešené (ja a ty a neviem čo) to nemôžem reagovať na tvoje témy či čo ?
1.) tvoje zbytočné citovanie príspevkov a to že cituješ už aj sam seba je vrchol
2.) riešiť vyriešené (ja a ty a neviem čo) to nemôžem reagovať na tvoje témy či čo ?
dobre ako chceš , do riti sa nikomu pchať nebudem , a Tebe už vôbec nie !!!
Vrátme sa však k téme našiel som niečo čo by vraj spĺnalo moje požiadavky váži to do 3000g /0,1g odchyľka a cena 35,59$
Len ber prosím na vedomie , pomôže Ti to doživota , že nie všetci ľudia musia mať rovnaký názor ako Ty .
No a k táme : napíšeš aj značku ?
Akosi ju nevidím ...
Vďaka
Vypadá genialne , už ju len zohnať , este neviem kde , ako = rýchla doba , b... jej .
KATKO dobrá práca , mám parádnu baviačku , len škoda , že bike je už zložený a povážený na starej váhe , no neva.
--------------------------------------------------------------------------------------------
DETI KTORÉ SA HRAJÚ , NEHNEVAJÚ
Ty vole , hehe no asi fakt áno... neviem , ale zdá sa mi , že asi áno...
KATKO dobrá práca , mám parádnu baviačku , len škoda , že bike je už zložený a povážený na starej váhe , no neva.
Katko, prezdraď - čo na tebe vidí? Nabudúce, keď sa príde s niečím pochváliť, tak mu šiahni medzi nohy, či má gule a či to nie je nejaká prezlečená pipinka...
Len si daj JOKO pozor aby som nešiahol ja TEBE ale to už nerozchodíš , to už pochopili viacerí , tak ma neurážaj , dilinko , dobre ?
Mam z teba pocit ze sa v kazdom 2hom prispevku len s kazdym haadas