Troska si davam bajk dokopy a potrebujem radu ohladom zadneho tlmica. Mam konu dawg 05.. nasiel som nieco taketo
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=137_144&products_id=1106
popripade nejake dalsie napady a rady potesia..
posledný komentár: 7. 2. 2025 o 14:11
posledný komentár: 26. 11. 2020 o 8:45
edit: hľadaj 200/51mm
edit: hľadaj 200/51mm
no ved to ja si myslim tiez ze by som tam mal dat vacsi ale nebol som si isty..ja som kupoval ram s tlmicom od jedneho chalana a hento tam bolo dnm tlmic ako fakt nic moc =(...
preto potrebujem radu
tak neviem asi budem musiet skusit 190ku ....
vcera som ten tlmic vyfucal a stlacil som ho na 190mm a vahadlo bolo rovno...
SHOCK EYE TO EYE W/O RIDER
EYE TO EYE W RIDER (SAG)
ak ma niekto skusenosti alebo radu tak prosiiim pomozte,, uz nechcem kupit dalsi zbytocny tlmic
2Raver:no veru nenapadlo,, ak by som ta mohol poprosit hodit mi sem ten mail moc by si mi pomohol a konecne by som si bol na istom..diky
no jasne neni problem kludne daj jeho nick len ja si musim najskor zistit ci tam nema byt 190ka,, lebo 200ka je moc vid foto a 165ka sa mi zda ze je zas malo ale rozdiel medzi 200kou a 190kou neni moc velky tak ze ci aj pri tej 190ke nebudu problemi s naztavenim presmyku...
a ešte môžeš napísať pm jezusovi, ktorý jazdí dawg 2005 alebo 2006, nech ti zmeria rozmer tlmiča.
2Raver:no veru nenapadlo,, ak by som ta mohol poprosit hodit mi sem ten mail moc by si mi pomohol a konecne by som si bol na istom..diky
A vyhladavace nepoznas, ci co?
http://www.kaktusbike.sk/kona/?kontakt
No a k veci: To co je na fotke ani nahodou nie je Dawg 2005. Tipujem to na Dawg 2003. Tipujem podla toho, ze som po velmi zdlhavom a tazkom hladani na webe cez Google (asi 5 sekund) nasiel TOTO - hned prva fotka. Takze odporucam najprv zistit o aky modelovy rocnik ide a az potom riesit co za rozmer tlmica tam ma ist.
Nie som si isty, ci v Kaktuse budu vediet o tak starom type ramu zistit info, ale za pokus nic nedas. Ak vies po anglicky a chces sa dopracovat k vysledku co najskor, tak napis rovno na adresu [email protected], poziadaj o identifikaciu rocnika ramu podla vyrobneho cisla ramu a o rozmery tlmica pre prislusny rocnik ramu.
mne ten clovek co mi predval ten ram tvrdil nieco ine tak ma ani nenapadlo sa zamyslat nad starsimi rocnikmi..
diky moc za radu! ide tam 165mm a aj na vahadle je to vidiet...