nosite na hardtail bajk klasicke priliehave kratase a dres?
alebo radsej podliehate prenikajucemu trendu volneho oblecenia?
vsimol som si, ze coraz viac bajkerov nosi volne cyklo oblecenie urcene skor pre freeride apod.
posledný komentár: 4. 7. 2022 o 17:23
Ja som si v poslednej dobe tiež zvykol na voľne kraťasy (jazdím XC), v ktorých veľmi rád trénujem... Ale samozrejme to kombinujem s klasickými + na preteky je lepšie podľa mňa ísť v elastických gatiach, nielen kvôli rýchlosti....Obtiahnuté oblečenie je proste športovejšie....
Nikdy nehovor nikdy.
Keď som prvý krát nahodil elasťáky,tak som sa občas ohmatom a zrakom musel presvedčiť,že som vôbec oblečený .... som myslel,že som nahý.Taký je to pocit voľnosti.
Na cyklogalotách sa mi nepozdáva tá žaba medzi nohami,tak som zimné kúpil bez nej (Kellys) a kraťasy jazdím bežecké Rogelli.
Mnohí sa sťažujú na bolesť zadkov po prejdení viacej km.Tiež som mal s tým problém,pokiaľ som nosil klasické kraťasy z bavlny.Spotené půlky nemali jak odviesť vlhko cez bavlnu,ktorá keď sa napije tak je nepriedušná a počas výjazdu nemá šancu sa vysušiť.
Bavlna udržuje zo všetkých textílií najviac vlhko.
Okrem toho pri voľných galotách je predpoklad,že vzniknú prehyby voľnej látky - a tie po čase začnú objedať,tlačiť.
Po dlhšom výjazde som myslel,že mám namiesto riti sekanú
Elastická syntetika nema problema
Sračkovia? Buzna? No kamaráde ty máš, ale názory
Normálna vec. Však je to športové oblečenie. Napr. si neviem predstaviť žiletkárov vo voľnom oblečení. Rozmýšlam, či to je len u nás na SVK takéto smiešne zmýšlanie... Alebo keď sa niekto hanbí prebehnúť v elasťakoch po meste, že sa mu budú smiať
heca: tak samozrejme, že nie bavlna... Ale nemám vo voľných problém, nič sa neohýba - vo vnútri sú normálne elastické slipy s vložkou a vrch je voľný, takže v pohode, mám tieto od Rogelli:
http://www.rogelli.sk/volne-mtb-kratasy-s-odopinatelnou-vlozkou-marsala.html
Bavlnu som za to spomenul,že ja som tak začínal.Reku ak ešte taký vrah vlastnej riti existuje,nech sa včas spamätá
Hazarad: Neviem, asi si necital dobre
Ja len že homosexsuála si asi v živote nevidel ....