Sice brzdia dobre tie brzdy no na dh su uplne nepouzitelne ked ich budes najviac potrebovat neubrzdis ale kedze mas raptora tak tomu az tak nenakladas takze tebe stacia
Dufam ze nevadi ak sa ti votriem do temy . Tiez rozmyslam o vymene brzd, bike GHOST SE 2000. Teraz tam mam brzdy Tektro Draco a rad by som ich vymenil prave za tieto Shimana. Bude sa podla Vas jednat o posun k lepsiemu? Ak ano, vedeli by ste aj odporucit nejake vhodne kotuce? Najlepsie 180 dopredu a 160 dozadu. Styl jazdy od roviny po lesne cesticky, ziadne zjazdy ani inak narocne pasaze. Vopred vdaka.
Rozmyslam nad vymenou 486tiek za tieto 596. Ma to zmysel? - bude citit ten rozdiel? Mam 180/160 slx kotuce, no pri ostrejsich zjazdoch by to niekedy uz chcelo trochu lepsi brzdny ucinok, kedze som trochu tazsi Spekuloval som i nad 666, ale neviem, ci do toho chcem vrazit az tolko penazi. Trochu blba otazka - ustoji XCR vidla tie 596ky? Je tu niekto taky, ktory menil brzdy z alivio sady za tieto 596?
kamoš má 486 a ja 596..ak súsim jeho, je to slabé, no keď skúsim tie moje je to cítelný rozidel..ALE za tú cenu jednoznačne SLX + máš tam možnosť dať si platničky vrátane chladičov a nastavovanie vzdialenosti páčky máš bez použitia náradia,všetko oproti 596..
súhlasim s komentármi nado mnou,vlastním Deore aj SLX ,Síce nemôžem povedať že Deore su zlé ale SLXká su proste lepšie a nesklamali ma ako napr Avidy Juice 3....
Uz dlhsiu dobu pozorujem,ze po vyjazde mam mastnu krytku hadice zadnej brzdy.Myslim tu gumenu,co sa nasuva na spoj hadica-paka.Neviem ci sa tak prejavuje netesnost na spoji,ale dotiahnute to je fest a ked to skusam na sucho v garazi,tak ani naznak vytlacaneho oleja.Nemohol by byt problem aj v nadrzke na mineralny olej?Lebo mam pocit ,ze ten mastny film bol vyraznejsi pri doplneni oleja a casom sa to prejavuje slabsie.Obidve brzdy som si skracoval sam,predna je v poriadku a aj ta zadna brzdi dobre,len sa mi to nejak nepozdava.
1.Brzdy sa dodavaju aj s platnami?Ak ano aky typ? (metalické,organické)
2.Neviete niekto kto ich má ake su dlhé hadice?
3.možem to dat (dočasne) na Tektro kotuče odmastené,v hrubk 1,8mm?
Tak super,naj by bolo kebyže boli takisto s metalickými organiky idu rychlo dole.
Hadice budu dobre,a kotuče žial mám iba tektro tak dufam že postačia velkost 160 a 180 v hrubke 1,7-
1,8mm je v norme nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.koloshop.sk/brzdy-kotoucove-brzdy-99/?vyrobce23=10
http://www.koloshop.sk/brzdy-kotoucove-brzdy-99/?vyrobce23=10
A po uplatneni 6% zlavy na ISIC a vyzdvihnuti na ceskej poste 106 € vratane postovneho
mám menšie dotazy ohadom nových brzd.
Planujem kupit SH Deore M596 konkretne odtialto /a mám zopár otaziek.http://www.bicycles.sk/shop/komponenty/brzdy/shimano/kotucova-brzda-shimano-deore-m596-par-super-cena!!!/4356
Planujem kupit SH Deore M596 konkretne odtialto /a mám zopár otaziek.
1.Brzdy sa dodavaju aj s platnami?Ak ano aky typ? (metalické,organické)
2.Neviete niekto kto ich má ake su dlhé hadice?
3.možem to dat (dočasne) na Tektro kotuče odmastené,v hrubk 1,8mm?
ďakujem za kazdu užitočnu odpoved.
1500 a 1000 mm
Kotúče aké chceš, hlavne aby si mal správnu veľkosť a hrúbku
Hadice budu dobre,a kotuče žial mám iba tektro tak dufam že postačia velkost 160 a 180 v hrubke 1,7-
1,8mm je v norme nie?