neviem ake su tie m446 ale m445 mám a v pohode sú len teraz mi dost pískaju a slabo brzdia ale to je lebo som ich ja blb zamastil inak su fajn za tu cenu ...
uz si tu o nich sa mi zda uvazovala nie? asi jesen minuleho roku ked si dobre pamatam. za tu cenu ucel splnia a su ohladne udrzby bezproblemove. ked bude kupovat nove platnicky kupuj goldfreny sintrovane a zasa o kusok zlepsis brzdny ucinok.
Ciže bike odskušaný brzdy brzdia o 100 percent lepšie ako TEKTRA, neverila som že taka lacne brzdy toto dokážu, dalej by som chcela menit prehadzovačku,premykač,kazetu,kľuky retaz ale asi až po sezone poradie mi čo objednať? Neveiem či tam mam nehcat 7 speed alebo aj to menit.
Janka nic nemen. Kym to funguje, tak je to zbytocna investicia. Ako by sa napr. vymenou kluk a prehadzovacov zmenila funkcnost bicykla? Rovno si aj odpoviem - nijak. Btw. kvoli prechodu zo 7 na viac rychlostny system je potrebne menit aj radenie a zadny naboj (a teda aj prepletat koleso). Cize to nema vyznam riesit. A vymena kluk je uplne zbytocna - staci vymenit opotrebovany maly a stredny prevodnik.
Zopakujem uz tolkokrat opakovanu dobru radu - neinvestujte do bicykla, na ktorom treba vymenit vsetko okrem ramu ak z toho ma vzniknut nieco lepsie. Je to prilis drahe riesenie a aj tak z toho bicykla nikdy nic poriadne nebude. Radsej jazdite ten bicykel kym funguje a setrite na novy. Ked kupite novy, tak stary predate.
Janka len treba zvazit ci sa ti to oplati menit. pre rekreacneho jazdca tam nebude tak citelny rozdiel medzi komponentami. kolko najazdis priblizne rocne km?
brzdy su jedna vec v prvom rade bezpecnost a brzdna draha ale radenie no nevie ale poradit poradime to je najmenej.
nechal by som to tak nez aj zjazdis tie komponenty tak by si to menila najskor cca za 3-4 roky pri tvojich km.
radsej setri ako jezus spomenul na novu raketku
2000 km rocne je uz slusny objem. To si naozaj zasluzis lepsi bajk nez ten vyse 14 kilovy CTM so zakladnou vidlicou. Predpokladam, ze nejake peniaze mas odlozene ked si uvazovala o vymene takmer vsetkych komponentov. Skus si radsej do buducej jari nasetrit zvysok a kupit cely novy bajk, do tohto by som ja osobne zbytocne neinvestoval. Potrebujes nieco primerane tomu objemu km a hlavne lahsie.
Napr. tento bajk ma slusny pomer cena/vykon/hmotnost. Stoji za zvazenie ak Ta to bavi. Ale ak budes uvazovat o novom bicykli, tak si pozri aj dalsie temy v sekciach "Bicykle" a "Co si mam kupit". Uz tam je par tem zameranych na bicykle do 1000 €.
jasné časom chcem niečo lepie ale ešte nie teraz, chcela by som fulla, mne jeho vaha nevadi dobre sa mi na nom jazdi a pokial funguje tak ho necham tak, ešte poradte rýchle,lahke plášte taky univerzál
Na CTM Terrano bude najvhodnejší a rýchly univerzál plášť Kellys Cobra za 8€. hehe A nie je ani ťažký /teda na CTM Terrano tak akurát/. hehe Ale nemysli si, že opovrhujem lowendovými bicyklami.
ja si nic nemyslím, mne je jedno koľko stál, zda sa mi zbytočné dávat 1000 za bike na obyčajne bicyklovanie, nejazdím závodne, jazdím iba pre radosť, a tu radost mám aj s mojím teranom a zatial nebuem menit bike ani tento rok ani na budúci. robím aj iný šport a nie som milionár.a sa tu radu dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zopakujem uz tolkokrat opakovanu dobru radu - neinvestujte do bicykla, na ktorom treba vymenit vsetko okrem ramu ak z toho ma vzniknut nieco lepsie. Je to prilis drahe riesenie a aj tak z toho bicykla nikdy nic poriadne nebude. Radsej jazdite ten bicykel kym funguje a setrite na novy. Ked kupite novy, tak stary predate.
brzdy su jedna vec v prvom rade bezpecnost a brzdna draha ale radenie
EDIT: jezus ma predbehol
radsej setri ako jezus spomenul na novu raketku
Napr. tento bajk ma slusny pomer cena/vykon/hmotnost. Stoji za zvazenie ak Ta to bavi. Ale ak budes uvazovat o novom bicykli, tak si pozri aj dalsie temy v sekciach "Bicykle" a "Co si mam kupit". Uz tam je par tem zameranych na bicykle do 1000 €.