caute.... ako som nedavno spominal a pital sa ci si mam kupit vidlu RST space free tak dnes som po niakom mesiaci co ju mam som ju rozobral a vycistil a premazal.... ale ako som odmontuval srubok zospodu tak sa mi jeden stale tocil ako ja som tocil z imbusakom... po case sa mi to podarilo vymontovat... na druhej nohe to islo bez problemov.... lebo tam je struna... a v tej nohe co mi siel tak tazko vymontovat ten srubok tak tam neni nic mala by tam bit olejova patrona... ale neni jej nikde tak teraz neviem co stym... kde zozenem patronu a tak dalej tak prosim poradte...a ako som sa tak dival tak samizda ze tam nejde patrona... ale iba sa tam naleje olej alebo co lebo na to srobku co je vnutri v nohach tak tam by malo bit tesieneni a neni tam je tam aj drazka vsetko ale tesnenie nikde ani olej nic tak teraz neviem co stym tak poradte prosim...
mno toto je tu fakt ako parada.... napisal som sem moj problem aby ste mi poradili a nie aby ste ma tu buzerovali... ako pisem a tak dalej.... som si myslel ze mi fakt poradite..... a prt a nieze poradite.... sklamal som sa vo vas.....
2tomas :
no mne sa jednu rst cku podarilo rozobrat a narazil som na podobny problem , presny nazov neviem bo je 2a pol roka stara a kupil som ju z crossovym bikom, aale pointa bola v tom ze ako pises jedna noha sla odkrutit relativne rychlo ale druha uz neviem ci ta kde je pruzina , som krutil krutil jak dilino a nic ... potom som ju stlacil a ta rurka ,v ktorej bola srobka ktoru som marne otacal ,sa prestala krutit spolu zo srobikom a konecne som to odkrutil, problem vsak vznikol ked som tu istu srobku chcel prikrutit naspet scasti mrcha isla ale potom sa zase zacala pretacat rurka do ktorej isla tato vonkajsia srobka , som sa nato vyprdol a supol to do servisu neviem ako to zakrutil ale isto to ide
Aby bylo možné stáhnout monoblok vnějších kluzáků, je třeba povolit imbusové šrouby na jejich spodní straně. Ty jsou obvykle zapuštěné. Zároveň je potřeba přidržet matku uvnitř vidlice pomocí dlouhého imbusového klíče. Ten by opět měl být k dostání u prodejců. Pozor! Tento dlouhý imbusový klíč slouží pouze k přidržení šroubu, nikoliv k utahování. Je totiž vyroben z měkkého kovu a při silovém dotahování může snadno dojít k jeho ulomení.
Čo "klídek", prečo klídek, vari mám nervy alebo čo ? Ja len toľko že evidentne sa moja prvá poznámka k pretáčaniu šróbu minula účinku tak som to postol ešte raz a trošku viditeľnejšie. Stále nerozumiem že prečo klídek, som niekoho urazil alebo čo ? Normálne mám teraz chuť sa hádať s niekým a taký skvelý deň to bol.
...tak dnes som po niakom mesiaci co ju mam som ju rozobral a vycistil a premazal....
Čo sa s tým páreš? Nasyp a nalej to tam všetko nazad, zašrubuj, dotiahni a nechaj tak. Keď si na tom odjazdil mesiac a nevadilo, tak si z toho ani teraz nemusíš nič robiť. A buď rád, že máš rst-čku. S foxou by sa to nedalo urobiť.
Čo sa s tým páreš? Nasyp a nalej to tam všetko nazad, zašrubuj, dotiahni a nechaj tak. Keď si na tom odjazdil mesiac a nevadilo, tak si z toho ani teraz nemusíš nič robiť. A buď rád, že máš rst-čku. S foxou by sa to nedalo urobiť.
sak snad to cosi vydrzi.... a sak skusim zohnat kese a kupim cosi new a lebsie
prečítal som tie 3 strany o čom sa tu píše, ale akosi mi unikla forma i dej sorry ale tu len niekto niečo krúti po mesiaci, prekrúca sa mu závit a nevie pochopiť, že vo vnútry nohy má imbusový (šesťhran) protikus ako ten brutálny slovosled, opis problému atď. je tak krutý, že ani neviem, či sa jedná o problém technický alebo gramatický
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no mne sa jednu rst cku podarilo rozobrat a narazil som na podobny problem , presny nazov neviem bo je 2a pol roka stara a kupil som ju z crossovym bikom, aale pointa bola v tom ze ako pises jedna noha sla odkrutit relativne rychlo ale druha uz neviem ci ta kde je pruzina , som krutil krutil jak dilino a nic ... potom som ju stlacil a ta rurka ,v ktorej bola srobka ktoru som marne otacal ,sa prestala krutit spolu zo srobikom a konecne som to odkrutil, problem vsak vznikol ked som tu istu srobku chcel prikrutit naspet
Aby bylo možné stáhnout monoblok vnějších kluzáků, je třeba povolit imbusové šrouby na jejich spodní straně. Ty jsou obvykle zapuštěné. Zároveň je potřeba přidržet matku uvnitř vidlice pomocí dlouhého imbusového klíče. Ten by opět měl být k dostání u prodejců. Pozor! Tento dlouhý imbusový klíč slouží pouze k přidržení šroubu, nikoliv k utahování. Je totiž vyroben z měkkého kovu a při silovém dotahování může snadno dojít k jeho ulomení.
prevzaté z ivelo.cz
sak snad to cosi vydrzi.... a sak skusim zohnat kese a kupim cosi new a lebsie
toto tu uz je problem gramotnosti celkovo..
pohladaj si servisny manual k tej RST na nete a skontroluj kusky co mas doma realne a co su na nakrese.. potom ries ci tam naozaj nieco chyba..
skusim ....dik...
jaj... ja som hladal ale nic som nenasiel