Prosím vás o názor na CR3.0M Cycle Computer Mount je to držiak na predstavec na cyclocomputer , niečo podobné , ako jazdia profíci.
Prípadne mi prosím napíšte o niečom podobnom , pretože tento výrobok nemá ani dovozca na SVK merida.sk a keď som písal priamo výrobcovi , tak do týždňa mi neprišla žiadna odpoveď...
Ďakujem vám.
Nechce sa mi to veriť...
Asi si sa obratil na tych nespravnych.
Mozno by ti niektori aj nieco napisali, ale ked si lenivy hodit tu link, tak sa necuduj.
Mozno by ti niektori aj nieco napisali, ale ked si lenivy hodit tu link, tak sa necuduj.
nie som lenivý , len nemám toľko času , ako by som chcel.
takže tu je ten link : www.pzracing.cz/prodej/Drzak-computeru-PZ-Racing-CR3-0
Paradte niečo , prípadene niečo lepšie , a hlavne čo sa tu dá zohnať bez zbytočných problémov.
Ďakujem
http://cgi.ebay.de/PZ-RACING-CR-3-0-CYCLE-COMPUTER-MOUNT-FIBER-BRACKET_W0QQitemZ370218343675QQcmdZViewItemQQptZCycling_Parts_Accessories?hash=item5632bb9cfb&_trksid=p3286.m63.l1177&_trkparms=240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
si veľmi šikovnučký , ja sa chcem poradiť + praktické skúsenosti, nie študovať vtákoviny čo napíšu pisálkovia kôli lepšej predajnosti.
UŽ CHÁPEŠ ???
http://cgi.ebay.de/PZ-RACING-CR-3-0-CYCLE-COMPUTER-MOUNT-FIBER-BRACKET_W0QQitemZ370218343675QQcmdZViewItemQQptZCycling_Parts_Accessories?hash=item5632bb9cfb&_trksid=p3286.m63.l1177&_trkparms=240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
Rastík veľmi si vážim Tvoju ochotu , no vieš , ja to všetko myslím v dobrom , len málo z vás to tak chápe.
Už som to osobne konzultoval aj s KATKOM , môžeš sa ho popýtať ako to je všetko.
Tiež ako dôkaz len pre neho som mu doniesol ukázať Compex , tiež Target , aby aspoň on veril , že netliacham somariny.
Viem , dalo sa to aj ináč napísať , no tlači trošku čas , a tiež som tu proti vám takmer new , takže sorry.
Ak dobre pozerám , vidím niaku smiešnu sumu oproti www.pzracing.cz , hm ?
Ale nehovorím , že sa mi nepáči.
Myslíš , že je to dobrá voľba ?
Takže Rasťo môžem rátať s Tebou ?
Takže Rasťo môžem rátať s Tebou ?
ako videl som uz asi vsetko, ale aby niekto pitval 3 dni taku kravinu ako je drziak tak to chce teda si fakt slahnut nieco silne !!
No JOKO mal som ho na predstavci dĺžky 120mm úplne na vhrchu cháp najbližšie k riaditkám a nebolo to bohvičo sa na to pozerať , tak som to prehodil na riaditká , ale samo , je to trošku bokom...
Takže tam chcem tan nádstavec , a tých 13 gr. neriešim , tie sú zanedbateľné pri váhe 6446gr , a ak budem potrebovať ich kdesi sundať , tak ich dám dole v pohode.
Takže sa nad tým už nemusíte trápiť .
Čo je pre Teba kravina , to nie je pre ostatných , mne záleží aj na každom šróbiku / len aby sa nezabudlo
No , a je to tu , a že riešim somariny. Veď nakoniec aj tá cena na ebay niečo hovorí...
NIE JE TO KVALITA , JE TO ŠMEJD