Jazdi a pokial funguje neries. Po nejakom case sam zistis, co by sa ti hodilo, vacsinou z toho byva cely bicykel. Tak radsej jazdi co je a odkladaj peniazky.
Najslabším komponentom najčastejšie býva (aj v mojom prípade je to tak) ten veľký element ktorý spája konce riadítok a oba pedále (spája ich cez sedlo).
Vymeniť tento článok je podivné, až nezmyselné. Rozumnejšie je tento diel postupne vytuniť. Je to ale drina, aj keď príjemná.
Podla mna je celkom slusne vyvazeny. Ak mas nutkavu potrebu nieco menit, tak mozno vidlicu za vzduchovu, pri ktorej mas vacsie moznosti nastavenia podla tvojich preferencii.
ja som hlavne cakal odpovede v tom zmysle, ci je tam daky komponet poddimenzovnay alebo taky s ktorim byvaju casto problemy.
od zajtra do desiateho som na Donovaloch na MSR v paraglidingu a beriem si aj bajk, takze mam v plane to tam trochu pojazdit a zzit sa s trochu s bajkom. snad nebudeme lietat kazdy den.
Sorry, prehliadol som ze he vzduchova. Robi sa totiz aj pruzinova verzia. V tom pripade by ti mohla este vadit vaha tej vidlice, naj vzduchovky maju o skoro 1 kg menej. Na kolesach by sa vahovo dalo tiez nieco ubrat, ale ako som uz pisal, celkovo je ten bike dobre osadeny.
Zdeno, skúsim teda povedať inými slovami to, čo si na prvýkrát asi celkom nepochopil. Ten tvoj bajk je celkom normálny, nie je dôvod teraz na ňom čokoľvek meniť. Určite ti je jasné už z pohľadu na cenovku, že to nie je Hi-tec či nejaký skvost, ale na normálne jazdenie úplne stačí. Teraz by si sa mal zamerať na tri veci: 1. jazdiť, 2. jazdiť a 3. jazdiť
Máš to rovnako, ako s pilotom po kurze. Je temer jedno aké krídlo nejakého renomovaného výrobcu povedzme kategórie EN B si kúpi. Hlavne potrebuje tiež tri veci 1. lietať 2. lietať a 3. lietať
Proste je to štádium, keď človek dosť zaostáva za technikou. Nelimituje ťa technika, ale vlastné schopnosti.
To som chcel v stručnosti vyjadriť v mojom prvom príspevku.
Ale nie preto píšem znovu. Mám pre teba taký tip na posun vpred: SPD pedále a tretry (teda, ak ich nemáš) Nad tým by som na tvojom mieste pouvažoval. Záleží to aj od toho, čo chceš jazdiť, tak pouvažuj, vyskúšaj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vymeniť tento článok je podivné, až nezmyselné. Rozumnejšie je tento diel postupne vytuniť. Je to ale drina, aj keď príjemná.
od zajtra do desiateho som na Donovaloch na MSR v paraglidingu a beriem si aj bajk, takze mam v plane to tam trochu pojazdit a zzit sa s trochu s bajkom. snad nebudeme lietat kazdy den.
Máš to rovnako, ako s pilotom po kurze. Je temer jedno aké krídlo nejakého renomovaného výrobcu povedzme kategórie EN B si kúpi. Hlavne potrebuje tiež tri veci 1. lietať 2. lietať a 3. lietať
Proste je to štádium, keď človek dosť zaostáva za technikou. Nelimituje ťa technika, ale vlastné schopnosti.
To som chcel v stručnosti vyjadriť v mojom prvom príspevku.
Ale nie preto píšem znovu. Mám pre teba taký tip na posun vpred: SPD pedále a tretry (teda, ak ich nemáš) Nad tým by som na tvojom mieste pouvažoval. Záleží to aj od toho, čo chceš jazdiť, tak pouvažuj, vyskúšaj...
Kiče