tie som pozeral asi ich zoberiem, len my ešte povec nepotia sa ty v ních nohy, vetrajú, ked je teplejsie tak okolo 15-20 stupnou ??? A ako si vybral veľkosť ???
ak je 10 a viac, membrana je dost "nepohodlna", je to predsa len deravy sacok, ja osobne nosim membranove gate az ked zacina mrznut, do vtedy stacia aj hrubsie dlhe gate bez windstopu
Ja nejazdím keď je pod nulou ale potrebujem dlhé gate v ktorých bude fajn aj keď bude 15 a aj keď bude 5stupnou ,,, nepotrebujem gate čo sú moc hrubé na nízke teploty to my je zbytočné tak by ste mohli nejaké poradiť ????
ked je 15stupnov tak membranove nohavice je pravda,ze su nepohodlne, par krat som sa prepocital v pocasi a cakal som,ze bude v terene zima, bolo vcelku prijemne okolo tych 15 aj mohlo byt,a trosku som sa potil v tych nohaviciach..tak ak vyslovne nechces jazdit v zime,a aj ked je okolo 5stupnov, tak potom s membranou mozno by si ani brat nemusel, aj ked membrana je dobra, ked zase jazdis vo veternom pocasi.
ja mam pre zmenu Silvini membranove (55eur nejak stali, vel. M na 175cm)
ok tak potom asi také čo majú predný diel membránu a zadok normal kvoli fúkaniu, uvidím aké sa nájdu a ešte k tej veľkosti mám 185cm a nohy mám pocit po rozkrok okolo 88cm aká by to bola veľkosť?? a jazdíte dlhé nohavice aj s návlekami na tretrách ???
tak mozno by som uz skorej L-ko kupil na tvoju postavu, tie co mam ja M-ka by ti boli urcite male..
k tym co si dal teraz link, tak zrejme to je nejaky pasik proti vytahovaniu nohavic, aby pevne drzali na spodnej casti nohy.aj ked neviem ci je to nato, lebo to zvykne byt but silikonovy pasik po obvdode v spodnej casti,alebo taka guma ktora ti ide cez nohu pod pätou..
nevidím dôvod prečo by sa ti mali gate vytahovať keď tam nie je ten pásik.Mna osobne inak dosť tlačil na chodidle.Kúp si so zipsom ukončené gate na spodku.Tá membrána je dobrá vec lebo to zateplenie ťa voči vetru nijak nebude chránť.
do 5 stupnov ti stacia hciake dlhe zateplene nohavice
no mal som aj take tenke, boli dobre akurat proti opaleniu , ale mne dobre sluzia aj 3/4 z membranou iba na kolenach, kupil som ich pred par rokmi v intersporte za nejakych 300sk
tak kotré s týcho dvoch je my jedno ten rozdiel 200kč na to sa nepozerajte len sa my jedná o to aby sa mi pri vyšších teplotách ako je tých 5 stupnou nepotili nohy tak ktoré ???
viacej sa my pácia tie roubaix alebo ešte skúste dáke nevrhnúť lebo sa u týchto obávam toho že budú až moc tenké alebo až moc hrubé mne by stacili také aby my nepodfukovali ale aby som sa v nich ani nepotil.
a stou veľkosťou je sranda že ja som vysoký a chudý a mám letné kraťasy M-ká lebo L-ká my neboli nič moc ale zasa som dlhý tak to by pasli aj L-ká no neviem skúsim sa v cyklocentre opítať či ich nemá alebo hoci aká iné a testnem tú veľkosť
Kupoval som ich v kamennom za cca 90,- €. A su presne na to, na co pises ako stvorene. Bicykloval som v nich okolo 5 aj 15 C a ani sa v nich vobec nepotim (mozno na krizoch, lebo maju zatepleny aj chrbat - traky zacinaju uz kusok za krkom), a nie je v nich vobec zima. Aj ked si to zjazdujem po asfalte domov a je len 5 C, necitim ziadny chlad ani na kolenach, ani inde napriek tomu ze nemaju Windstopper membranu - naozaj prijemne su. Nevyhoda je, ze ked Ta chyti dazd premoknu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.kupkolo.cz/produkty/Obleceni_109/Cyklo-kalhoty_113/Kalhoty-Force-Windster_4999.html
akurat trochu pustaju farbu na zaciatku, ale po par vypratiach su uz ok
http://www.wiggle.co.uk/dhb-pace-roubaix-bib-tight-with-pad-2011/?resetpage=1
po mesiaci testovania absolutna spokojnost
ja mam pre zmenu Silvini membranove (55eur nejak stali, vel. M na 175cm)
k tym co si dal teraz link, tak zrejme to je nejaky pasik proti vytahovaniu nohavic, aby pevne drzali na spodnej casti nohy.aj ked neviem ci je to nato, lebo to zvykne byt but silikonovy pasik po obvdode v spodnej casti,alebo taka guma ktora ti ide cez nohu pod pätou..
no mal som aj take tenke, boli dobre akurat proti opaleniu
http://www.kupkolo.cz/produkty/Obleceni_109/Cyklo-kalhoty_113/Kalhoty-Force-Super-Roubaix_3766.html
http://www.kupkolo.cz/produkty/Obleceni_109/Cyklo-kalhoty_113/Kalhoty-Force-Windster_4999.html
viacej sa my pácia tie roubaix alebo ešte skúste dáke nevrhnúť lebo sa u týchto obávam toho že budú až moc tenké alebo až moc hrubé mne by stacili také aby my nepodfukovali ale aby som sa v nich ani nepotil.
http://www.wiggle.co.uk/dhb-pace-roubaix-bib-tight-with-pad-2011/?resetpage=1
po mesiaci testovania absolutna spokojnost
Si ich kupoval na slovensku?
http://castelli-cycling.com/en/products/detail/191/
Kupoval som ich v kamennom za cca 90,- €. A su presne na to, na co pises ako stvorene. Bicykloval som v nich okolo 5 aj 15 C a ani sa v nich vobec nepotim (mozno na krizoch, lebo maju zatepleny aj chrbat - traky zacinaju uz kusok za krkom), a nie je v nich vobec zima. Aj ked si to zjazdujem po asfalte domov a je len 5 C, necitim ziadny chlad ani na kolenach, ani inde napriek tomu ze nemaju Windstopper membranu - naozaj prijemne su. Nevyhoda je, ze ked Ta chyti dazd premoknu.
celkom dobra price. nemate niekto skusenosti s tymito ?