ja osobne Ti opdorucam sigmu BC1200 popripade BC1600 alebo 1200ku s bezdrotovym setom alebo snimacom kadencie... doteraz som nenatrafil na ziadnu jej nevyhodu, jedina je snad slaba kabelaz ale ked das silnu tak by nemal byt problem... kukni ale aj po zlavach na znacku VDO - zvyknu sa robit akcie na vyssie modely a dostanes k nim RDS alebo uz spominany IrDA set..
Kamarat ma ten bezdrotovy z kellysu a ked zapne blikacku tak mu to rusi a mu ukazuje ze ide 99, 60, ... km/h a podobne blbosti... (analogovy prenos) takze ak nemate nic, co by vam to rusilo, tak v pohode...
Najlepsie su bezdrotove s digitalnym prenosom, ktore uz nic nerusi, ale tie su trochu drahsie.
no pekne a ja som bol rozhodnuty presne pre ten bezdrotovy od kellysu ... poradi niekto nieco ine do tisicky .. presiel som uz cele forum ale nejako okolo tej ceny tu nieje moc popisane
ja som si kupil jednoduchy computer.... Cateye velo 8....zakladne funkcie (rychlost, priem. rychlost, kilometre, cas, hodinky, porovnava rychlost s priemerom..a nejake kalorie alebo co..) viac k zivotu nepotrebujem...len ma zacina srat , ze sa mi zasekava gombik.....musim ho niekolko krat stlacit, a po chvili sa uvolni...
na druhom biku je sigma bc1200...funguje, bez problemov... len treba obcas vymenit baterku
ja mam ten bezdrotovy od kellysu, no mam problemy.. nejak sa mi ho nedari rozbehat. skusal som dat na obe vidly, menit vzdialenost prijimaca od snimaca, vzdialenosti magnetu od snimaca.. no furt to funguje tak ze obcas ide obcas nejde (sekundu to ide, a potom uz nie, pripadne nejde a potom ide, ..) na skusal som s nim aj jazdit, no nic. jedine co ma napada, moznzo slabe baterky, no zeby boli takze slabe od nova?!.. nevie niekto pomoct jak to namontovat take aby to bezalo, pripadne ci moze byt problem tie baterky?
ja mam ten bezdrotovy od kellysu, no mam problemy.. nejak sa mi ho nedari rozbehat. skusal som dat na obe vidly, menit vzdialenost prijimaca od snimaca, vzdialenosti magnetu od snimaca.. no furt to funguje tak ze obcas ide obcas nejde (sekundu to ide, a potom uz nie, pripadne nejde a potom ide, ..) na skusal som s nim aj jazdit, no nic. jedine co ma napada, moznzo slabe baterky, no zeby boli takze slabe od nova?!.. nevie niekto pomoct jak to namontovat take aby to bezalo, pripadne ci moze byt problem tie baterky?
moze, mne moj kellys KCC-09 tiez raz isiel, raz nesiel, vzdy som sa bavil s magnetom a snimacom a nakoniec som vymenil bateriu a uz fical. Bateria mi vydrzi tak jednu sezonu. Vzdy na kazdu novu sezonu kupujem novu bateriu, lebo nechcem aby sa mi v strede sezony stratili nahodou vsetky km...
a kde kupujes tu bateriu u nasich cinskych bratov alebo v hodinarstve alebo v bike shope?
posli aj ceny mne uz ide 2 roky ale asi urcite na konci tejto sezony budem menit az este vydrzi ta stara ja mam osobne longus beta nieco a tiez som ho kupoval ze ked budu prachy sa vymeni ale zbytocne pokial bude sluzit ako doteraz nema cenu ho menit
Nechcem zbytocne zakladat novu temu, tak to napisem tu. Kedze som si rozbil computer pri pade, tak si chcem kupit nejaky novy, ale mam nejake "specialne" poziadavky a sice upevnenie na predstavec a nastavitelne kilometre (po vymene baterky) popripade este vyskomer a moznost prepojenia s PC (profil trasy). Viete mi nieco poradit a kedze netusim, co by to mohlo stat, tak aj pribliznu cenu ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tento za 400.- 13 funkciovy
http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=10249
alebo tento za 799.- 16 funkciovy a bezdrotovy
http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=10250
Najlepsie su bezdrotove s digitalnym prenosom, ktore uz nic nerusi, ale tie su trochu drahsie.
na druhom biku je sigma bc1200...funguje, bez problemov... len treba obcas vymenit baterku
moze, mne moj kellys KCC-09 tiez raz isiel, raz nesiel, vzdy som sa bavil s magnetom a snimacom a nakoniec som vymenil bateriu a uz fical. Bateria mi vydrzi tak jednu sezonu. Vzdy na kazdu novu sezonu kupujem novu bateriu, lebo nechcem aby sa mi v strede sezony stratili nahodou vsetky km...
posli aj ceny mne uz ide 2 roky ale asi urcite na konci tejto sezony budem menit az este vydrzi ta stara ja mam osobne longus beta nieco a tiez som ho kupoval ze ked budu prachy sa vymeni ale zbytocne pokial bude sluzit ako doteraz nema cenu ho menit
aj ked som tam presne to co chces nenasiel.
Pripadne http://www.cykloserver.cz/cykloserver/C ... s=30000176
ale to asi na predstavec nedash.
alebo skus pozriet na http://www.veloshop.sk/