nie on myyslí určite niečo také ako bývalo na starých klukách taká plastová obruč čo sa šrobovala do píly največšej copyrightwww.mastersports.sk www.mastersports.sk
---- takéto nie ?? či ??
určite sa to dá kupiť ale záleží či máš diery v píle na večšine klúk tie diery sú, ale to záleží od typu...
Obaja ste tam dali to iste, len trochu v inom prevedeni
Ale tuto chlapec chcel rockring, lebo to je teraz fasa coolova vec. Ale musi to byt rockring, chapete, nie kryt/dekel/ani nic ine.
Ano, rypem (a linkoval by som to iste ako vy).
Podľa obrázku čo postol nechce asi rockring ale napinak. Tu jeden máš no neviem o žiadnom ktorý by fungoval a na trojprevodník. http://shamanracing.com/cz/9&item=322
Obaja ste tam dali to iste, len trochu v inom prevedeni
Ale tuto chlapec chcel rockring, lebo to je teraz fasa coolova vec. Ale musi to byt rockring, chapete, nie kryt/dekel/ani nic ine.
flyte nerýpeš, ale zle pozeráš. Jedno je kryt proti zašpineniu (zachyteniu) nohavíc NA treťom prevodníku a druhý je rockring vo verzii standard NAMIESTO tretieho prevodníku = len pre upresnenie.
race face robil asi 2 roky dozadu taký polovičný RR na 3 prevodníkhttp://202.130.45.38:8080/Resources/race%20face%20half%20triple%20bash%20guard.jpg 2 šróby sa menili na dlhšie..
určite takto pojde dať aj komplet RR len ho budeš musieť nechať vyrobiť (napr u Gebhardtu)
otázka je ale či ho potrebuješ a niečo ním získaš.. ak ho dáš cez 3 placku tak sa ti zmenší priechodnosť a nebude to lacná záležitosť.. v tom rozmere to nebude extra pevné (pri zachovaní rozumnej hmotnosti) a keďže RR je spotrebák tak bude chcieť občas vymeniť = čakačka na objednávku..
zmeň si 2 placku za 36 alebo 38 a hoď RR miesto velkej..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
---- takéto nie ?? či ??
určite sa to dá kupiť ale záleží či máš diery v píle
http://shamanracing.com/cz/9&item=322
flyte nerýpeš, ale zle pozeráš. Jedno je kryt proti zašpineniu (zachyteniu) nohavíc NA treťom prevodníku a druhý je rockring vo verzii standard NAMIESTO tretieho prevodníku = len pre upresnenie.
určite takto pojde dať aj komplet RR len ho budeš musieť nechať vyrobiť (napr u Gebhardtu)
otázka je ale či ho potrebuješ a niečo ním získaš.. ak ho dáš cez 3 placku tak sa ti zmenší priechodnosť a nebude to lacná záležitosť.. v tom rozmere to nebude extra pevné (pri zachovaní rozumnej hmotnosti) a keďže RR je spotrebák tak bude chcieť občas vymeniť = čakačka na objednávku..
zmeň si 2 placku za 36 alebo 38 a hoď RR miesto velkej..