Ten Felt má na nič vidlicu a brzdy v prípade ročníka 2014, v prípade ročníka 2013 sú brzdy lepšie (ak sedí ten popis na odkaze) ale stále ten bicykel nie je nič extra (za 400€ by bol OK).
ďalšie alternatívy mám zatiaľ GT Avalanche 2.0 alebo Specialized Rockhopper, ten GT je síce 26er ale v podstate mi je to jedno lebo aj 29 aj 26 majú výhody ktoré by sa mi zišli takže si asi nikdy poriadne nevyberiem
No to by som rád počul tie výhody 26" bicykla pre niekoho kto má 190cm uvažuje o XC HT-čku Žiadna z tých malých výhod (napr. hmotnosť, o trochu lepšia výbava v rovnakej cene ) nie je tak veľká aby si mohol akceptovať to čo stratíš výberom najmenšieho rozmeru kolies.
Ja by som odporúčal http://www.skvarka.sk/katalog/242-275quot/4819-aspect-730 . Geometria je dosť dobrá (dlhší a nižší, mal by sadnúť pokiaľ nemáš nejaké výnimočne dlhé nohy a krátky trup). Komplet geo je tu: http://www.scott-sports.com/global/en/products/234051006/bike-aspect-730-s/ (sleduj XL veľkosti, ktoré ale nebudú zbytočne vysoké - pod nejakých 22"). Nejakú peknú zľavu dostaneš niekde už teraz, ostalo by aj na zvyšnú výbavu. Možno Roman1980 by vedel povedať či by až nejakých 20% dole nebolo možných. Ale aj keby je zľava "len" 10% tak sa podľa mňa oplatí.
Mohol by si hodiť odkaz, neviem aké presné verzie myslíš (môžu byť rôzne ročníky, plus ten specialized má kopec modelov v tejto cene s podobným/rovnakým menom).
Ten GT a aj Specialized majú pre teba horšie vidlice, inak je celkovo GT najlepšie vybavený z výberu, len tie 26" kolesá... Takže by som ho aj tak nebral
Akurát pozerám či ten predajca vôbec ešte Scott predáva, nejako ho na stránke nespomína
Treba sa popýtať na dostupnosť a cenu, tých 10% dole by ozaj nemal byť problém a potom sa to dostane pod 650€...
post767769.html#p767769
Treba to odskúšať aby si pochopil aký veľký rozdiel robí dobrá vidlica, alebo len veriť niekomu kto to už odskúšané má. Suntour XCM je pekelná vidlica, plus oficiálna hmotnosť 14,7 kg je naozaj veľa, veľmi veľa, hlavne ak ty si pomerne ľahký.
To, na čom jazdím teraz, čo plánujem konečne nahradiť, má minimálne 17kg, takže v podstate je pre mňa aj zmena na 14,7kg zmenou k lepšiemu Ale chápem a ďakujem!
Je to fajn, ak sadne geo tak pokojne. Len rozsah prevodníkov je problematický, takých 44 zubov vpredu nevyužiješ pokiaľ nie si na tom extrémne dobre výkonnosťou a výdržou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten Felt má na nič vidlicu a brzdy v prípade ročníka 2014, v prípade ročníka 2013 sú brzdy lepšie (ak sedí ten popis na odkaze) ale stále ten bicykel nie je nič extra (za 400€ by bol OK).
Ja by som odporúčal http://www.skvarka.sk/katalog/242-275quot/4819-aspect-730 . Geometria je dosť dobrá (dlhší a nižší, mal by sadnúť pokiaľ nemáš nejaké výnimočne dlhé nohy a krátky trup). Komplet geo je tu: http://www.scott-sports.com/global/en/products/234051006/bike-aspect-730-s/ (sleduj XL veľkosti, ktoré ale nebudú zbytočne vysoké - pod nejakých 22"). Nejakú peknú zľavu dostaneš niekde už teraz, ostalo by aj na zvyšnú výbavu. Možno Roman1980 by vedel povedať či by až nejakých 20% dole nebolo možných. Ale aj keby je zľava "len" 10% tak sa podľa mňa oplatí.
GT Avalanche 29 Comp microSHIFT bicykel, čierna
919,90 €
MOC 1 009 €Ten GT a aj Specialized majú pre teba horšie vidlice, inak je celkovo GT najlepšie vybavený z výberu, len tie 26" kolesá... Takže by som ho aj tak nebral
Treba sa popýtať na dostupnosť a cenu, tých 10% dole by ozaj nemal byť problém a potom sa to dostane pod 650€...
Treba to odskúšať aby si pochopil aký veľký rozdiel robí dobrá vidlica, alebo len veriť niekomu kto to už odskúšané má. Suntour XCM je pekelná vidlica, plus oficiálna hmotnosť 14,7 kg je naozaj veľa, veľmi veľa, hlavne ak ty si pomerne ľahký.